Idol 2023 marknadsföring banner

Liam Pitts tvingas till operation – Laila Bagges ord från sjukhuset

07 apr, 2021 
https://image.hant.se/Linnea.jpg.jpg?imageId=5434184&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Linnea Lundgren
Laila Bagge och Liam
För en tid sedan råkade Laila Bagges äldsta son Liam Pitts ut för en olycka under en träning.
Nu är han tillbaka på sjukhuset efter smärtor i armbågen.
– Liam har precis kommit ut från operation, tre timmar, säger Laila Bagge i en Instagram story.
Annons
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam
Laila Bagge om Korosh relation till sönerna Kit och Liam

Tv-profilen och radioprataren Laila Bagge, 48, har två söner sedan tidigare förhållanden. Kit Wahlgren, 9, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren och Liam Pitts, 17, med expojkvännen Mason Pitts.

Det var i samband med att hon och ex-maken Anders Bagge gick skilda vägar som hon åkte till USA där hon träffade Mason Pitts i Houston. Laila blev blixtförälskad och kort därefter kunde hon konstatera att hon var gravid. Lyckan var total och trots att hon och Mason knappt hade hunnit lära känna varandra ännu fanns det inga tvivel då lilla Liam kom till världen.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt, har Laila tidigare berättat i Lailaland.

Laila Bagges ilska efter sonen Liams olycka

Recept.se Nyhetsbrev

Efter sonens födelse flyttade Mason till Sverige och bodde tillsammans med Laila och sonen i fyra år innan paret separerade. Idag bor Mason i USA medan Liam sedan uppbrottet bott i Sverige tillsammans med mamma Laila. Avståndet betyder dock inte att Liam inte träffar sin pappa då han regelbundet reser över Atlanten för att träffa sin pappa.

Annons

Liam har nu hunnit bli 17 år och hans stora passion i livet är kampsporten MMA. Sporten är dock inte helt riskfri och för en tid sedan råkade han ut för en skada då han drog armbågen ur led och var tvungen att föras till sjukhus. Efter händelsen var Laila rasande då ambulansen aldrig dök upp efter första gången hon ringde 112.

– Jag förstår inte varför de inte har gjort det så jag blir faktiskt förbannad och säger att vi har en 17-åring som legat i 40 minuter och informationen jag fick, för Liam minns inte, var att han försvann då och då, att han svimmade av, sa hon till Hänt då.

Tvingas till operation

Till slut lyckades dock Laila få tag på en ambulans och Liam fick vård. Nu är både Laila och Liam tillbaka på sjukhuset efter att Liam tvingats operera armbågen ytterligare en gång.

På Instagram berättar Laila om händelsen:

– Ja det blir en mysig kväll, Liam har precis kommit ut från operation, tre timmar med sin armbåge. Ja, här ska jag sova ikväll och sen direkt till radion, säger Laila i en story på Instagram från Liams sjukhusrum.

Annons

Som tur är verkar Liam okej efter den långa operationen och på mamma Lailas fråga om hur han mår svarar han:

– Ja, det är inte skönt alltså. Men det är som det är.

Något som Laila skriver under på. Nu hoppas vi på Hänt att Liam snart kryar på sig så att han kan komma tillbaka till MMA:n så snart som möjligt!

FOTO: TT

Annons