TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Carolina Gynnings beslut för dottern – två månader innan förlossningen

07 apr, 2021 
https://image.hant.se/image-5434184?imageId=5434184&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Linnea Lundgren
Carolina Gynning väntar sin tredje dotter tillsammans med pojkvännen Viktor Philipsson.
Nu berättar hon om nya tilltaget inför förlossningen.
”Helt otrolig upplevelse”, skriver Carolina Gynning på Instagram.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Multitalangen Carolina Gynning, 42, väntar sitt första barn tillsammans med kärleken Viktor Philipsson. Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker och Carolina har tidigare kunnat avslöja i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva att den lilla inne i magen även hon är en flicka.

I en intervju med Femina berättade Carolina efter det glädjande beskedet att både hon och Viktor var överlyckliga men att vägen till att bli gravida inte varit helt enkel.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, sa Carolina Gynning då.

Då föds Carolina Gynnings dotter

Dottern beräknas att komma i sommar och på Instagram delar nu Carolina flitigt med sig av bilder på magen. Lyckan blev heller inte mindre då även vännen och podcastkollegan Carina Berg nyligen fick sitt andra barn tillsammans med maken Erik Berg.

Annons

Kort efter att dottern Juno visats upp för första gången genom Carinas Instagram passade Carolina på att hylla vännen och den lilla bebisen i ett inlägg.

”Tänk min vackra vän att ert lilla underverk är här! Himla bra kämpat älskar dig och längtar tills jag får gosa med Juno.”, skrev Carolina då.

Nya tilltaget inför förlossningen

Nu är konstnären och tv-profilen fullt fokuserad på sin egen förlossningen och trots att lyckan över att kunna bli gravid var enorm har hon flera gånger pratat om den tunga graviditeten. Bland annat har Carolina tidigare berättat att hon drabbats av flertalet urinvägsinfektioner under graviditeten – något som inte ens penicillin kunnat bota.

I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp ett nytt tilltag för att breda vägen för hennes dotters nedkomst till världen. Carolina har sedan en tid sedan befunnit sig i sitt hus på Ibiza i Spanien och under dagarna har hon valt att söka hjälp hos schaman kvinnor för att välsigna bebisen i magen.

Annons

”Har precis haft en helt otrolig upplevelse! Bett böner för lilla älsklingen som kommer. med två fantastiska schaman kvinnor. feeling Blessed!”, skriver Carolina på Instagram till en videoklipp på sig själv med händerna på magen och en kvinna med en fjäder som välsignar henne.

FOTO: TT/Instagram

Annons