TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists okända romans efter uppbrottet från Jimmy Källqvist

06 apr, 2021 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är just nu aktuell i Let's dance och har snabbt blivit en riktig tittarfavorit.
Sedan uppbrottet från Jimmy Källqvist har hon varit singel – men nu avslöjar artisten att hon faktiskt har haft en okänd romans.
Annons
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svekBrand logo
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svek

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 54, tog Sverige med storm när hon tävlade i Melodifestivalen med låten Främling som endast 16 år gammal. Sedan dess har hon dykt upp i den populära musiktävlingen titt som tätt. År 2006 vann hon exempelvis Melodifestivalen igen med låten Evighet.

Nu är Carola aktuell i Let's dance och dansar tillsammans med Tobias Karlsson. Hon har även avslöjat att hon har blivit tillfrågad att dansa i Let's dance varje år, men nu var det alltså äntligen dags. Dessutom har Carola blivit en tittarfavorit och än så länge är hon kvar i tävlingen och dansar olika dansstilar vecka för vecka.

Carolas relation till exet Jimmy Källqvist idag

Carola och basisten Jimmy Källqvist hade en relation under flera år. Men redan tidigt i deras förhållande bestämde de sig för att inte flytta ihop, och när Carola flyttade till Steninge Slottsby köpte Jimmy istället en egen tomt i närheten.

Annons

För två år sedan tog det dock slut mellan dem två, men det tidigare paret har sedan dess ändå behållit en fin vänskap.

Jimmy bor numera ett stenkast från Carola i Steninge Slottsby och de syns titt som tätt ihop. Carola har även själv bekräftat vänskapen, då hon och Jimmy firade midsommar tillsammans förra året.

– Det är en trygg vänskap. Han gästar faktiskt på midsommardagen med sitt basspel. Han kommer också dyka upp här under midsommarfirandet, det är mysigt. Ingen av oss har träffat någon annan, så det är lätt, berättade Carola för Expressen.

Carola är redo för kärlek igen – avslöjar okända romansen

Carola har varit öppen med att hon vill hitta kärlekslyckan igen, hon har tidigare avslöjat att hon testat dejtingappen Tinder. Hon var dock så populär på appen att hon fick ta hjälp av en vän att sortera och solla bort.

I en intervju med Expressen avslöjar nu Carola att hon har haft en flört med en man som hjälpt henne i slottsladan.

Annons

– Det var ju faktiskt en kille som kom och hjälpte till i ladan när vi skulle tömma. Det tycker jag var jättecharmigt, han hade stor potential ett litet tag. Tills jag kände att jag hinner inte engagera mig mer, eftersom det inte var kanske hundra procent engagemang från mig. Så då rann det ut i sanden. Vi hann aldrig på något sätt bli romantiska eller ha någon dejt, säger Carola.

Hon medgav även att hon kommer att fortsätta leta efter kärleken via nätdejtning.

– Jag försöker att finna kärleken på nätet, det kräver ju liksom sitt engagemang och sin tid, säger hon.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT // Karin Törnblom/TT

Annons