Kristin Kaspersen i tårar – efter orden om sonen Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Filip är just nu högaktuell i Let's dance och det är något som Kristin får höra dagligen. Även när hon pratar med polisen.

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges mest omtyckta tv-personligheter, poddare och dansare. 2019 kammade hon nämligen hem Let's dance och hon tillägnade tack-talet till sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson, som gått bort året innan.

LÄS MER: Filip Lamprecht ryter ifråm efter hatet mot flickvännen Peg Parnevik

Att Kristin har en kärlek till den populära danstävlingen på TV4 är ingen hemlighet och nu när sonen Filip Lamprecht, 24, är en av deltagarna så är hon gärna hans största fan. Efter tre program har det visat sig att Filip har fina talanger inom dans, precis som sin mamma. Han har nämligen fått höga poäng från juryn i varje avsnitt hittills.

Kristin har tidigare visat sitt stora stöd till honom och danspartnern Linn Hegdal, 25. TV4 har nämligen gjort en förändring i år när det kommer till röstningen, något som Kristin har hyllat.

Filips stöd från omgivningen under Let's dance

Att Filip har en stor skara i hans omgivning som varit med i Let's dance är inte heller någon hemlighet. Förutom att mamma Kristin har vunnit hela tävlingen så vann också danspartnern Linn förra året tillsammans med John Lundvik. Men Filip kan även få tips och råd från flickvännen Peg Parneviks, 25, lillasyster Penny Parnevik, 24. Penny kom nämligen femma förra året.

Men det slutar inte där. Filips pappa Martin Lamprecht, 57, har nämligen varit gift med friidrotts-stjärnan Erica Johansson, 47, som också varit med i tävlingen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu har Kristin Kaspersen delat med sig av en händelse som rörde henne till tårar för Filips skull. Det var när hon var ute och körde bil som hon stötte på några patrullerande poliser på hästar. Hon stannade vid rödljuset och vid hennes sida hade hon två poliser.

Kristin Kaspersens händelse med polisen

Poliserna såg då att det var Kristin i bilen och de utbytte några ord.

”Åh vi pratar precis om hur fantastisk din son är på att dansa!”, ska den ena polisen ha sagt till Kristin.

Kristin lovade då att framföra hälsningen till Filip och Linn och innan poliserna skrittar iväg så ska han ha sagt:

”Du måste vara så stolt”.

Polisens ord fick Kristin att bli så rörd att hon helt enkelt inte kunde hålla tårarna tillbaka, så hon drog ner solglasögonen för att dölja tårarna, samtidigt som hon ropade:

– Jag är obeskrivligt stolt!

Instagram

Kristin berättade om händelsen på hennes insta-story.

Foto: Instagram

FOTO: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens tips till sonen Filip Lamprecht i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens mystiska insjuknande – nu berättar hon

Senaste nytt