Filip Lamprecht ryter ifrån efter hatet mot flickvännen Peg Parnevik

Peg och Filip.

Nu ryter Filip Lamprecht ifrån – efter allt hat mot flickvännen Peg Parnevik.
På Instagram vädjar han nu till sina följare att sluta omedelbart.
”Skulle uppskatta”.
Slå på ljud

Filip Lamprecht har gjort succé i Let's dance tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Men allt har inte bara varit en dans på rosor – då det uppstått en del drama vid sidan av inspelningarna.

Det har nämligen startats ett romansrykte mellan Linn och Filip – vilket fick Filips flickvän Peg Parnevik att ryta ifrån under lördagen.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, skrev hon och la till:

”Jag är ledsen att jag lackar ur, men när folk kommer efter min relation och mitt utseende och så vidare.”

Vill att tittarna ska fokusera på dansen i Let's dance

Peg skrev vidare att fokuset blev helt fel och att de var oförskämt mot Linn att starta ett romansrykte när hon bara gör sitt jobb som dansare.

”Också oförskämt mot Jacob. Personen som Linn lever med och delar sitt liv ”Så oförskämt mot Linn och hennes talang? Det här är hennes karriär och ni fokuserar inte på någonting förutom… Ni kanske ska ta en sekund och ge hennes förmågor lite uppskattning i stället.”

LÄS MER: Sigrid bryter tystnaden – visar upp familjelyckan med Robin och bonussonen William

Peg avslutade sina instastorys med:

”Och som min mamma säger: mycket kärlek till de som älskar mig. Ni vet hur känslig och orolig jag verkligen är. Jag ser också er som står upp för mig och har min rygg. Jag älskar er för evigt”.

Filip sätter ned foten efter hatet mot Peg

Under söndagen var det Filips tur att gå ut och ryta ifrån. På Instagram postade han en bild på Peg och skrev att folk måste sluta vara elaka mot henne och att fokuset ska vara på dansen och inget annat.

”Let’s dance är och har varit bland de roligaste jag har gjort. Dock så har denna period lett till att folk fått för sig att det är okej att lägga sig i min relation och skriva väldigt elaka saker till min flickvän.”

”Detta är verkligen inte okej och skulle uppskatta om ni som det berör kan sluta med det. Annars hoppas jag att ni får en fantastisk söndag.”

LÄS OCKSÅ: Tony Irving bryter tystnaden om skilsmässan – sex år efter bröllopet med maken

LÄS OCKSÅ: Peppe Engs nya liv med Karin Bergman efter skilsmässan från Solveig

SENASTE NYTT!