Sigrid Bernsons familjelycka med Robin Bengtsson och bonussonen William

Sigrid Bernson & Robin Bengtsson

På senaste tiden har det varit väldigt tyst från Let's dance-profilen Sigrid Bernson. Men nu bryter hon tystnaden och visar upp den stora familjelyckan med pojkvännen Robin Bengtsson och bonussonen William.
Sigrid Bernsons bebislycka – stora glädjen över familjetillskottet: ”Lilla underbara älskade”
Slå på ljud

Sigrid Bernson är dansaren och artisten som blev känd för svenska folket när hon medverkade som proffsdansare i TV4:s succéprogram Let's dance. År 2019 tävlade hon tillsammans med artisten Robin Bengtsson och det hon inte visste då var att det skulle förändra hennes liv ordentligt.

Hon och Robin blev nämligen kära i programmet och tidigt märktes det att det fanns kemi mellan dem. Men trots att tittare och kollegor både såg och misstänkte att det var något mellan dem valde de att hålla det hemligt fram till julen 2019, då de tillslut bekräftade att de faktiskt var ett par. Sedan dess har kärleken sprakat mellan dem och i mars förra året tog de det stora steget att köpa hus tillsammans.

Huset ligger i Vallentuna, strax utanför Stockholm, och är 140 kvadratmeter stort. Men det inte är bara de som bor där. Även Robins son William spenderar en hel del tid där. Nu berättar Sigrid om familjelyckan med Robin och bonussonen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid Bernsons mystiska tystnad

Sigrid är väldigt populär på Instagram och har nästan 170 000 följare. Sedan hon började med sociala medier har hon också varit väldigt aktiv, och hon har ofta uppdaterat med bilder och videos från hennes vardag med bland annat pojkvännen Robin och bonussonen William. Men på senaste tiden är det många som har reagerat på att hon istället har varit ovanligt tyst.

Och med all rätt. Sigrid har nämligen gjort en helomvändning och istället blivit väldigt restriktiv med vad hon väljer att lägga upp på sina sociala medier och inte. Sanningen är att det nästan gått en månad sedan Sigrid lade upp något nytt i sitt Instagram-flöde, och det är många som har undrat var hon har tagit vägen. Men nu bryter stjärnan tystnaden.

Bryter tystnaden – familjelyckan med Robin och bonussonen William

På Instagram visar hon nu hur hon, Robin och bonussonen har spenderat sin påskhelg - och av bilderna att döma verkar de ha haft det riktigt kul.

Det verkar nämligen som att den lilla familjen har varit hos ett par vänner och åkt motorcykel. Under ett bildspel från dagen, där hon har valt en bild där hon sitter på en motorcykel som första bild, skriver hon:

”Tycker jag passar rätt bra på den här motorcykeln! Men att köra snabbt och hoppa med den, det överlåter jag till Robin! Glad Påsk på er!”

Även Robin har uppdaterat från dagen. På hans story kan man se när han kommer åkandes på sin motorcykel och i bakgrunden hör man Sigrid tjuta av glädje.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos förklaring till tårarna i Så mycket bättre

LÄS OCKSÅ: Carina och Erik Bergs svåra familjekamp efter dottern Junos födsel

FRÅN FÖRSTASIDAN