LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos förklaring till tårarna i Så mycket bättre

03 apr, 2021 
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark.
När Benjamin Ingrosso medverkade i Så mycket bättre grät han flera gånger.
Nu förklarar han anledningen bakom tårarna och mer om uppbrottet från exet Linnea Widmark.
– Jag tyckte det var jobbigt att vara den som blev lämnad, och att alla skulle titta på mig som att jag var en förlorare, säger han till Café.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Benjamin Ingrosso var tillsammans med sin ex-flickvän Linnea Widmark i hela sex års tid.

Tittarna har kunnat se deras relation i Wahlgrens värld – då de varit tillsammans sen tonåren.

Men under våren 2019 avslöjade artisten att han och Linnea gått skilda vägar. Ex-flickvännen har i efterhand förklarat varför hon valde att göra slut i en video på Youtube.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge.

Benjamin Ingrossos tårar i Så mycket bättre

Uppbrottet tog hårt på Benjamin och han har i flera låtar sjungit om sitt hjärtekross. När han medverkade i Så mycket bättre berättade artisten mer om detta.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon.

Benjamins nya ord om händelsen i tv

Nu berättar Benjamin mer om uppbrottet i en intervju med Café. Han säger bland annat hur han tänker kring inspirationen till sina låtar – när han väl kommit över exet.

Annons

– Ett tag var jag livrädd för att skriva om något annat, för att jag tänkte att det inte skulle bli lika bra. Men jag tyckte att det var så skönt när jag släppte mitt senaste album. Då satt jag och räknade och insåg att det bara var en låt på albumet som handlar om henne. Det går att skriva om annat än henne, insåg jag.

Han förklarar även hur det känns att ha gråtit i tv.

– Men när jag var med i Så mycket bättre så satt jag i en synk och bröt ihop och började gråta över henne. Då blev jag mest trött på mig själv och kände att jag var en sopa. Jag tyckte det var jobbigt att vara den som blev lämnad, och att alla skulle titta på mig som att jag var en förlorare. Jag skämdes över att hennes föräldrar fortfarande tycker om mig. Jag växte upp med de här romantiska filmerna där det alltid var ett lyckligt slut, och så blev det inte så. Det var som en film, hon drog till Costa Rica och blev ihop med sin surfinginstruktör. Men vänta, det ska inte vara så här, kände jag, säger han till Café.

Annons

Ville visa att det är okej att vara sårbar

Han erkänner att han ville att det skulle sändas när han bröt ihop i Så mycket bättre.

– Jag skrev låtar för att få tillbaka henne. Jag skrev låtar för att hon skulle höra dem och förstå att jag ville ha tillbaka henne. Men när jag bröt ihop på Gotland så ville jag ändå att det skulle sändas, för det är så mycket normer om att snubbar ska vara starka och … jag är verkligen inte det.

Annons