LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linnea Widmarks ord om nya kärleken efter uppbrottet med Benjamin

28 maj, 2020 
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i sex år, men i början av 2019 valde de att gå skilda vägar.
Nu lever Linnea sitt liv i Costa Rica och har tittat kärleken på nytt, något hon nu berättar om för första gången.
Annons

Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin IngrossoBrand logo
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin Ingrosso

Artisten Benjamin Ingrosso och ex-flickvännen Linnea Widmark var ett par i sex år, men i mars 2019 gick Benjamin ut med att relationen fått ett slut. Anledningen till att relationen tog slut har ingen av dem pratat om, däremot har Benjamin släppt en hel del ny musik efter uppbrottet, där många låtar handlar om just hjärtesorg.

Låten Happy Thoughts, som Benjamin gjort ihop men vännen och artisten Felix Sandman, skrevs en vecka efter uppbrottet från Linnea, och låttexten handlar om obesvarad kärlek.

Kort efter att relationen tog slut flyttade Linnea till Costa Rica, och därefter släppte Benjamin en låt med titeln Costa Rica. Den sista textraden lyder ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Linneas första ord om kärleken

Benjamin lever fortfarande sitt liv som singel. När Hänt träffade honom i december berättade han om sin syn på det.

Annons

Annat är det för Linnea, hon har träffat kärleken på nytt!

Hon har varit väldigt förtegen om det på sina sociala medier, men när Margaux Dietz besökte Costa Rica i vintras träffade hon på Linnea och i en vlogg förklarade hon snabbt att Linnea träffat en ny kärlek.

Men nu hintar Linnea själv om sin pojkvän i ett inlägg på Instagram för första gången.

För mig är det här solsken på en tallrik. Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden. Bara av att tänka på att jag antagligen kommer att äta det imorgon gör mig exalterad inför frukosten”, skriver hon i inlägget på Instagram, där hon berättar hur mycket hon tycker om papaya och sättet de äter den på.

FOTO: TT

Annons