Benjamin Ingrosso i tårar efter kommentarerna om Så mycket bättre

Benjamin Ingrosso i Så mycket bättre

Benjamin Ingrossos tolkning av Lisa Nilssons låt Ett långsamt farväl har hyllats av TV4-tittarna.
Nu uttrycker den Så mycket bättre-aktuella artisten sin tacksamhet.
– Herregud vad ni har berört mig, skriver han på Instagram.
Allt om Benjamin Ingrosso
Slå på ljud

TV4:s Så mycket bättre har gjort succé sedan det började sändas för över tio år sedan. I programmet samlas några av Sveriges mest uppskattade artister på en gård på Gotland där de under ett par veckors tid ska tolka varandras låtar.

Redan i början av 2020 började det spekuleras i att Benjamin Ingrosso, 23, skulle vara en av deltagarna i årets upplaga och i april bekräftades detta. Han får sällskap av bland andra Tove Styrke, Helen Sjöholm och Lisa Nilsson under resans gång.

Inspelningarna av Så mycket bättre 2020 ägde rum i somras och Benjamin har tidigare berättat att dessa dagar var bland de bästa i hans liv.

Benjamin Ingrossos framträdande i Så mycket bättre

I lördags var det äntligen dags för säsongspremiären av TV4-succén. Gänget fick då träffa varandra för första gången och såklart fick tittarna ta del av en hel del imponerande framträdanden.

Benjamin hade dagen till ära valt att tolka Lisa Nilssons hit Ett långsamt farväl, som handlar om att lämna ett förhållande. Innan Benjamin ställde sig på scenen berättade han att han har skrivit om texten en del.

– När jag lyssnade på det så kunde jag relatera fast tvärtom. För du lämnar ju personen i låten, men i mitt fall så var det ju jag som blev lämnad, säger han i programmet, och syftar då på sitt förhållande med Linnea Widmark som tog slut för över ett år sedan.

Tolkningen hyllas av TV4-tittarna

Benjamin Ingrossos tolkning av Lisa Nilssons låt blev väldigt uppskattad, både av Lisa själv och TV4-tittarna.

– Helt sjukt bra! Det var så fantastiskt, sa Lisa till Benjamin i Så mycket bättre.

I sociala medier har kommentarerna vällt in och det råder ingen tvekan om att Ett långsamt farväl med Benjamin har gått hem i stugorna.

”Du är ett musikaliskt geni! Fantastiskt fin tolkning”, skriver en person i en kommentar på Benjamins Instagram-konto.

”Gåshud!! Längtar efter nästa låt med dig, du är magisk”, hälsar en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I tårar efter tittarnas bemötande

Så mycket bättre-tolkningen ligger just nu etta på Spotifys lista över de mest lyssnade låtarna i Sverige. Benjamin Ingrosso är såklart väldigt stolt över sin prestation och i ett nytt inlägg på Instagram berättar han om tacksamheten.

”Från botten av mitt hjärta! Tack! Herregud vad ni har berört mig med alla fina kommentarer om gårdagens premiär! Det här betyder allt för mig”, skriver han intill en bild på sig själv när han gråter.

I ett annat inlägg har han tagit en skärmdump på låten som toppar Topp 50-listan.

”Mållös”, skriver Benjamin Ingrosso i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN