Linnea Widmark om uppbrottet med Benjamin Ingrosso

Linnea Widmark om uppbrottet med Benjamin Ingrosso

Det var snart ett år sedan Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso valde att gå skilda vägar.
Nu berättar Linnea om sanningen bakom uppbrottet.
– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge, säger hon i en intervju.

Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

Linnea Widmark var bara 15 år när hon hittade kärleken i artisten Benjamin Ingrosso. Tillsammans har de haft ett förhållande i sex år till dess att Benjamin under förra året meddelade att det var slut mellan dem. Efter uppbrottet har Benjamin släppt en hel del ny musik där många låtar handlar om hjärtesorg.

– När vi hade gjort slut blev det som att varenda låt jag hörde handlade om mig, har Benjamin tidigare sagt i programmet Renées brygga.

Bland annat har låten Costa Rica där Benjamin sjunger att han skulle vilja åka och hämta hem sin Linnea gjort succé. Och Linnea har spenderat en hel del tid i Costa Rica under de senaste månaderna. För dem som följer henne på Instagram är det ingen nyhet att se henne surfa på stranden eller lägga ut exotiska bilder.

Men orsaken till varför det tog slut mellan Benjamin och Linnea är inget som någon av dem velat prata om – förrän nu.

Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin Ingrosso
Slå på ljud

Linnea Widmark om sanningen bakom uppbrottet

I en intervju med en spansktalande journalist berättar Linnea att det var hennes avsaknad av kärlek till Benjamin som till slut fick henne att göra slut.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, säger hon i intervjun som publicerats på Youtube.

Efter att Linnea berättat att hon funderat över uppbrottet i ett helt år innan hon gjorde slag i saken får hon frågan om vad som tog henne så lång tid.

– Vi var med varandra i totalt sex år. Och jag var bara 15 år när jag träffade honom. Så det var tryggheten om att veta vad man får, säger hon då och fortsätter:
– Jag har alltid varit väldigt öppen med att det kanske blir vi i framtiden, även om vi inte är menade för varandra nu. Men han menade att det var nu eller aldrig. Det fick mig att dra mig tillbaka och välja tryggheten. Så jag väntade och väntade och sen gjorde jag inte det längre.

 

FRÅN FÖRSTASIDAN