Carina och Erik Bergs svåra familjekamp efter dottern Junos födsel

Carina och Erik Berg

Ett år efter skilsmässan från Kristian Luuk, 54, hittade Carina Berg, 43, kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg, 32. Erik och Carina förstod direkt att de såg en lång framtid med varandra och bestämde sig därför för att gifta sig 2018 – knappt ett år efter att de blivit ett par.

I augusti 2019 tog Erik och Carina ytterligare ett stort steg i relationen. På Instagram avslöjade de då att de väntade sitt första gemensamma barn. I samma veva förklarade Carina Berg att de fått kämpa länge för att lyckas bli gravida.

LÄS MER: Paolo Roberto lämnar Sverige efter skandalen

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, sa Carina Berg i podcasten Gynning & Berg hittar sig själva vid tillfället.

Erik och Carina Bergs familjelycka

Ett par månader senare föddes sonen Otto och familjelyckan var total. Carina, som sedan tidigare har sonen Holger tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, berättade strax därefter att hon och Erik gärna ville ha fler barn i framtiden.

Och makarna Berg behövde inte vänta länge den andra gången. I höstas avslöjade Carina att hon återigen var gravid. Efter att ha fött två söner fick hon äntligen välkomna en flicka till världen tidigare i mars.

Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skrev Carina på Instagram då och avslöjade samtidigt dotterns namn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kaosen i hemmet efter hemkomsten med dottern Juno

Carina Berg är alltså numera trebarnsmamma och trots att de har fullt upp hemma ligger hon inte på latsidan. Till en början tänkte hon och podd-kollegan Carolina Gynning, 42, att de skulle pausa inspelningen av sin podcast efter att Carina fött barn men så blev inte fallet.

I veckan kom ett helt nytt avsnitt ut och i detta berättar Carina om den första tiden tillsammans med dottern Juno. Det är tydligt att livet inte har varit en dans på rosor sedan den lilla familjen kom hem från sjukhuset.

– Dagen efter förlossningen blev vi medeltidsförkylda både jag och Erik för Otto hade någon dagisbacill. Vi var så jävla sjuka. Ingen av oss kunde andas, vi hade sandpappershals och bara hostade.

De första dagarna var makarna alltså sängliggande. När den värsta krisen var över kom nästa smäll. Carina och Erik Berg är nämligen mitt i en flytt som inte sattes på paus för att lilla Juno kommit till världen.

– På måndagen ringer det på dörren och våra garderober ska levereras. Vi ba ”va nu?” och så väller det in olika byggmaterialspallar i hela lägenheten så vi kan inte röra oss här heller, säger Carina Berg och fortsätter:

– Vi försökte skrämma bort de här människorna med att säga att vi var sjuka men de lät sig inte skrämmas.

LÄS OCKSÅ: Carina och Eriks nya lyxiga lägenhet – så mycket kostade den

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Carina och Eriks namnval till dottern Juno

FOTO: Dplay

SENASTE NYTT!