LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg om gravidkampen med Erik Berg: ”Många tårar”

06 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Carina Berg talar ut om missfallet innan gravidlyckan.
Häromdagen kom det glädjande beskedet att tv-profilen Carina Berg och maken Erik Berg väntar barn. I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva berättar nu Carina om graviditeten – och den svåra vägen som ledde dit.
Annons
Carina Berg om kampen innan graviditetslyckan: “Många tårar”Brand logo
Carina Berg om kampen innan graviditetslyckan: “Många tårar”

Det var i slutet av 2017 som tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon funnit kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 29. Carina var tidigare gift med programledaren Kristian Luuk, 52. Paret skilde sig 2016 efter att ha varit gifta i åtta år.

Kort efter Carina Bergs kärleksavslöjande förlovade hon sig med sin Erik. I december förra året gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Efter bröllopslyckan tog paret nästa steg i relationen och skaffade ett hus tillsammans. I juni blev Carina och Erik ägare till ett sommarhus i Stockholms skärgård som enligt Carina är ”det största rucklet i hela skärgården”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I förra veckan kom nästa stora nyhet från paret. I ett inlägg på Instagram avslöjade Carina Berg nu att hon och maken Erik Berg ska bli föräldrar.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skriver Carina Berg till en bild på sig själv i bikini och växande mage.

Annons

Även Erik Berg har la upp en bild på Instagram där han berättade om glädjen. På bilden står Carina och grillar korv.

”Hon grillar korv och kokar en liten plutt åt oss. Jag är bra tacksam över henne och livet”, lyder bildtexten.

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättar Carina Berg mer om sin graviditet.

– Jag har ju hittat ett barn i min mage. Och det var ju en jävla överraskning, säger hon till parhästen Carolina Gynning, 41.

Erik Bergs stöd till Carina Berg under kampen

Carina Berg berättar också att kampen för att få barn inte har varit enkel. Graviditeten föregicks av flera missfall.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, säger Carina Berg i podden.

Tv-profilen säger också att hon gärna vill berätta mer om kampen att få barn, men inte ännu.

– Jag känner mig fortfarande yr över att vi är igenom den här jobbiga perioden. Men jag ska formulera mig kring den bra någon gång. Sedan ska jag berätta om hela den här resan, säger Carina Berg.

Annons

Under den svåra tiden har hon haft stort stöd av sin make, Erik Berg. I podden uttrycker hon sin glädje över att ha haft honom vid sin sida.

– Jag vet inte vad min man är gjord av, men han är någon slags under av lugn. Han har bara stått bredvid och klappat på mig och kramat mig i den här hormon-bergochdalbanan. Det har varit så himla skönt, för hade han freakat ur – också – då hade vi haft det jättespännande, säger hon.

I podden avslöjar också Carolina Gynning att både hon och Carina Berg vet vad det är för kön på bebisen i magen.

– Du vet ju vad det är för kön, säger Carolina.

– Det vet ju du med, svarar Carina.

FOTO: TT/Ola Axman, Instagram

Annons