Carina Berg avslöjar gravidlyckan med Erik Berg: ”Grinar”

Carina Berg och Erik Berg väntar sitt första barn tillsammans.
För nio månader sedan gifte sig tv-profilen Carina Berg med fotbollsspelaren Erik Berg. I varsina inlägg på Instagram avslöjar nu makarna att de väntar sitt första gemensamma barn.
Annons

Tv-profilen Carina Berg, 41, och Kristian Luuk, 52, valde att skilja sig 2016 efter att ha varit gifta i åtta år. I slutet av 2017 avslöjade Carina att hon funnit kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 29. Strax därefter förlovade de sig och i december ägde det vackra bröllopet rum i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Paret har minst sagt tagit stora steg i sin relation på kort tid. Det var i juni som Carina berättade att hon och Erik köpt ett sommarhus tillsammans i Stockholms skärgård.

Annons

– Tio timmar senare vinner vi budgivningen på det största rucklet i hela skärgården. Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, sa Carina Berg i ett avsnitt av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.

Annons

Carina Bergs ord om gravidlyckan med Erik Berg

I ett inlägg på Instagram avslöjar Carina Berg nu att hon och maken Erik Berg tagit ytterligare ett steg i relationen, de ska nämligen bli föräldrar. Carina har lagt upp en bild på sin växande mage tillsammans med texten:

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”.

Även Erik Berg har lagt upp en bild på Instagram för att dela med sig av den glädjande nyheten. På denna står hans hustru och grillar korv, därav den passande bildtexten:

Annons

”Hon grillar korv och kokar en liten plutt åt oss. Jag är bra tacksam över henne och livet”.

Både Erik och Carinas kommentarsfält svämmar nu över att lyckönskningar.

”Stort grattis från oss!”, skriver en person i en kommentar.

”Fan va härligt Grattis!!”, skriver en annan.

Annons

Carina Berg har sedan tidigare sonen Holger, 9, som hon fick tillsammans med ex-maken Kristian Luuk.

FOTO: TT/Ola Axman, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…