TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina och Erik Bergs nya lyxiga lägenhet – så mycket kostade den

23 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Carina & Erik Berg
Kändisparet Carina och Erik Berg har slagit till på en lyxig sekelskiftesvåning i Vasastan.
Här är de första bilderna på lägenheten.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Tre år har gått sedan den folkkära tv-profilen Carina Berg avslöjade att hon funnit kärleken på nytt efter sitt nio års långa äktenskap med komikern och programledaren Kristian Luuk. Den lyckliga mannen som vunnit hennes hjärta var ingen annan än fotbollsspelaren Erik Berg och sedan dess har det gått fort.

Idag bor de tillsammans i deras gemensamma lägenheten i Stockholm, men i höstas slog paret till på en minst sagt lyxig sekelskiftesvåning i Vasastan. Lägenheten gick på över 14 miljoner kronor. Nu visar de upp nya bilder från det fantastiska kapet.

Bilder på det nya huset

Det är på Carinas Instagram som hon delar med sig av en liten sneak peak på den påkostade lägenheten. Och av hennes bildtext att döma verkar hon minst sagt exalterad över att snart få flytta in här.

”Det blir så fint så jag nästa börjar gråta. Är iofs gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergsrum. Men ändå... FIIIINT!”, skriver hon.

Annons

Och även på Karlslundsgruppen AB:s Instagram kan man få ta del av bilder från våningen där renoveringen verkar vara i full gång.

”Helg IGEN!!! Denna vecka hann vi renovera klart hemma hos Erik och Carina samt avsluta en renovering av ett superfint radhus i Fisksätra och lite VAB på det. God helg”, skriver de.

Väntar sitt andra barn

En av anledningarna till att Carina och Eric har bestämt sig för att flytta är för att familjen växer. Under förra året gick de nämligen ut med att de väntar sitt andra gemensamma barn, och sedan dess har lyckan varit total.

I Carina och Carolina Gynnings podcast Gynning & Berg – hittar sig själva pratar hon och vännen, som även hon väntar barn, ofta om deras graviditeter. Och så sent som förra veckan avslöjade de även vad det är för kön på bebisarna som ligger i deras magar. Det visade sig att båda två väntar en varsin flicka, och lyckan var enorm.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg. Det är så skönt nu, när vi kommer känna oss för gamla för podden, då tar de här över, sa Carolina efter det stora avslöjandet varpå Carina snabbt inflikade:

– Jag älskar våra flickor, det är 15 veckor mellan våra flickor.

Annons