Charlotte Perrellis snuskiga pik till maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i sex år.
Nu drar artisten en snuskig pik till maken som till och med får Carola Häggkvist att reagera.

Charlotte Perrelli har varit i rampljuset i många år och är idag en av Sveriges största artister. Genom åren har hon bland annat vunnit Melodifestivalen hela två gånger med låtarna Hero och Take me to your heaven, varav den sistnämnda låten även tog hem vinsten i Eurovison. Charlotte är med andra ord en riktig schlagerdrottning och även i år får svenska folket ta del av hennes stora talang i tävlingen.

Melodifestivalen 2021 är nämligen i full gång och i lördags kunde vi se Hero-sångerskan kliva upp på scen med nya låten Still young. I en intervju med Hänt berättade hon tidigare om hur mycket hon älskade låten, och med tanke på resultatet efter lördagens tävling verkar det som att Charlotte inte är den enda som kände starkt för bidraget.

LÄS MER: Alla artister och bidrag som tävlar i deltävling 4 i Melodifestivalen 2021

Charlotte gick nämligen direkt till final och i samband med det stora glädjebeskedet valde hon att dela med sig av en minst sagt snuskig pik till maken Anders Jensen.

Snuskiga piken till maken Anders

Under den tredje deltävlingen var det Charlotte och Tusse Chiza som fick fira att de gått raka vägen till final, och på Charlottes Instagram kunde man ta del av en hel del bilder med skratt och skumpa. Under en video där hon öppnar en flaska bubbel skriver hon bland annat:

”TACK TACK TACK. Kan inte med ord beskriva hur glad, lättas och tacksam jag är! Ni är bäst!”

Men i ett senare inlägg bjuder hon på en betydligt fräckare caption. Under ett bildspel på när hon sprutar skumpa över hela Anders skriver hon nämligen:

”Förlåt men måste bjuda på denna..Visst är det underart med ombytta roller?”

Och av kommentarsfältet att döma var det inte bara Hänt som uppfattade det snuskiga skämtet. Även Magdalena Graaf och Carola Häggkvist var snabba med att reagera.

”Haha!!", skriver Magdalena.

”Ha ha ha..Detta var en riktigt rolig bildserie! Spot on. Man kan riktigt se och känna Anders tankar just där”, skriver Carola.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte och Anders förhållande

Charlotte och Anders har varit gifta i sex år och bor idag i en villa i Djursholm i Danderyd. Tillsammans har de sönerna Adrian Romeo Perrelli-Jensen och Alvin Loui Perrelli-Jensen, och från tidigare relationer har de även barnen Alessio Perrelli, Angelo Perrelli och Izabella Jensen.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlssons plötsliga vändning i Let’s dance – efter vägran mot TV4

Senaste nytt