TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paolo Robertos hemliga uppdrag utomlands – egna orden om nya beslutet

30 mar, 2021 
Paolo Roberto lämnar Sverige
Det har varit ett turbulent år för den forna TV4-profilen Paolo Roberto.
Nu har han lämnat Sverige för en tid – för ett hemligt uppdrag utomlands.
Annons
Elin Härkönen om vänskapen med Paolo RobertoBrand logo
Elin Härkönen om vänskapen med Paolo Roberto

Den före detta TV4-profilen och programledaren Paolo Roberto, 52, har ett turbulent år i ryggen då han förlorat både uppdrag och jobb.

TV4 valde även att sparka Paolo Roberto. Han tvingades därmed lämna sitt uppdrag som programledare för Farmen efter fem år.

Det var inte bara karriären som påverkades drastiskt. Tidigare hade Paolo Roberto en kärleksrelation med träningsprofilen Elin Härkönen, 26. Skandalen ledde till att de två gick skilda vägar.

Idag är Paolo och Elin vänner och umgås titt som tätt.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", har Elin tidigare skrivit om relationen på Instagram.

Lämnar Sverige efter skandalen

Trots att Paolo Robertos liv har förändrats drastiskt det senaste året har han varit tydlig med att han är långt ifrån att ge upp. På hans Instagram-konto har fansen fått följa hans resa tillbaka till en stabil vardag.

Annons

Numera satsar Paolo stenhårt på träningen och livnär sig delvis på att hjälpa andra med detta. Han har även ett brinnande intresse för mat och delar med sig av sina kunskaper i sociala medier.

Nu har den forna TV4-profilen tagit ytterligare ett stort beslut – och lämnat Sverige bakom sig. I alla fall för ett tag. Den 13:e mars la Paolo upp en bild på sig själv på Arlanda tillsammans med texten:

”Har fått ett superspännande uppdrag utomlands i 8 veckor! Kommer naturligtvis finnas kvar här på insta”.

Enligt Svensk dam befinner sig Paolo Roberto i Marbella, i Portugal, men vad det hemliga uppdraget innebär är i nuläget oklart.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, TV4

Annons