Robin Bengtsson och Sigrid Bernson visar upp nya huset

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson avslöjade i mars att de har köpt en villa ihop.
Nu visar paret hur deras gemensamma hem ser ut.
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här
Slå på ljud

Robin Bengtsson, 29, och Sigrid Bernson, 31, fann varandra när de tävlade ihop i TV4:s Let’s dance 2019. Men det var inte förrän på julafton som paret bekräftade att relationen var mer än en vänskaplig.

Sedan dess har deras förhållande gått spikrakt framåt. Paret delar flitigt med sig om uppdateringar gällande sin relation på sociala medier och i mars kom nyheten att de har köpt sig en villa tillsammans.

Huset som paret har köpt ligger i Vallentuna, utanför Stockholm. Det är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Efter Robins medverkan i Melodifestivalen 2020 har det stora fokuset legat på att flytta in ordentligt i huset.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta av tillvaron där, sa Robin Bengtson till Hänt under Melodifestivalen.

Sigrid Bernsons försvar – efter tuffa tiden
Slå på ljud

Nya bilderna på färdiga rummen

Under de senaste veckorna har Robins och Sigrids vardag bestått mycket av renoveringen av huset, vilket är något som följarna får hänga med på via Instagram. På sina sociala medier har de ständigt uppdaterat om hur inflyttningen har gått och nu visar det sig att paret kommit en lång bit på vägen.

Under lördagen delade Robin nämligen med sig av flertal bilder från de olika rummen som nu är möblerade.

Robin och Sigrids vardagsrum med stora fönster mot altanen. Foto: Instagram

Robin och Sigrids kök. Foto: Instagram

Sovrummet går i toner av grått. Foto: Instagram

Robin Bengtssons familjelycka

Sedan en tidigare relation har Robin sonen William, som synts tillbringa mycket tid i huset tillsammans med sin pappa och Sigrid. William, som i år fyller sju, har även fått sig ett helt eget rum i villan. På en av bilderna syns ett mysigt rum med snedtak, där sonen både har säng, soffa och skrivbord.

Robins sons rum. Foto: Instagram.

Om Sigrid och Robin har några planer på att utsöka familjen återstår att se men efter att Sigrid valde att tacka nej till sin medverkan i Let’s dance 2020 började följarna spekulera om det kunde vara så att Sigrid var gravid. Spekulationer var dock något som Robin dementerade i början på mars.

– Det är hon inte, sa han till Hänt tidigare i år.

Sigrids nyfunna intresse

Huset har även en stor uteplats som paret tidigare har uttryckt sin lycka för. Sigrid har bland annat delat med sig av uppdateringar där hon visat upp sitt nya intresse för att göra iordning i trädgården.

“Husägare-naglar, Idag har jag planterat krukor på altanen och dekorerat med vit sten”, skrev hon då och till en bild med jordiga naglar.

Robin och Sigrids hus har två våningar. Foto: Instagram.

I parets villa finns minst två badrum. Foto: Instagram

De har även en stor studio. Foto: Instagram

FOTO: Instagram/Jessica Gow/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN