LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens mystiska insjuknande – nu berättar hon

24 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Kristin Kaspersen
De senaste månaderna har Kristin Kaspersen drabbats av en återkommande feber utan att riktigt veta varför.
Nu berättar programledaren om den tuffa tiden.
”Läkarna fattar inte”, skriver hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. I många år har hon lett tittarna genom populära program som Nyhetsmorgon och Idrottsgalan, och än idag ser man henne i rutan titt som tätt. Men att vara en av Sveriges största programledare är inte det enda hon kan sätta på cv:t. År 2019 dansade hon nämligen även hem vinsten i det populära programmet Let's dance.

Men det har inte bara varit guld och gröna skogar för Kristin genom åren. För några år sedan drabbades hon av utmattningssyndrom och har även kämpat mot sjukdomen twar. Nu har programledarens hälsa drabbats ännu en gång. På Instagram berättar hon nu om den svåra tiden.

Kristins tidigare hälsokamp

Vintern 2010 blev Kristin Kaspersen frisk från twar efter två års kamp mot luftrörssjukdomen, men bara några år senare insjuknade hon igen. I en intervju med Expressen berättar hon om hur det var när det var som värst.

Annons

– Ett tag var jag så trött att när jag satt i bilen och såg någon gå över övergångsstället tänkte jag "hur fan orkar han gå över övergångsstället", och då sprang jag ändå halvmaran några månader tidigare. Så är twaren, den påverkar en på det sättet, säger hon.

Kristin tog sig igenom det ännu en gång och sakta men säkert kom hon tillbaka till sin vardag. Men den senaste tiden har hon inte känt sig helt hundra.

Kristin om okända sjukdomen

Kristin har kämpat med en återkommande feber under flera månader, och än idag kan ingen läkare säga vad det beror på. På Instagram skriver hon om den stora frustrationen.

”Har under några månader haft feber var och varannan dag. Läkaren fattar inte något då de tagit alla prover som går i princip, röntgen och så vidare. Finns inga aktiva virus eller bakterier. Alla prover och EKG är som på en 25-åring. Men febern har varit där”, skriver hon.

Men nu verkar det äntligen ha börjat vända. Kristin har nämligen testat en ny behandling. Behandlingen kallas för bioresonans och kan användas för att upptäcka bristtillstånd eller obalans i kroppen. På Instagram skriver hon om det positiva resultatet som kommit med behandlingen.

”Efter fem gånger på bioresonans hos Anna har jag inte haft feber på 10 dagar!! Behandling fortsätter då vi ska bygga upp immunförsvar och energin. Så tacksam”, skriver Kristin Kaspersen.

Annons