TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Björn Kjellmans dotter Estrid Kjellman i Torbjörns Radioprogram

22 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Björn Kjellman & Estrid Kjellman
Björn Kjellmans dotter Estrid Kjellman har vuxit upp. Nu gör hon succé på egen hand.
”Vad har jag gett mig in på?”, skriver hon på Instagram när hon berättar om den stora nyheten.
Annons
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet tillBrand logo
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

Björn Kjellman är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och artister och har genom åren samlat på sig en hel del grejer att sätta på sin meritlista. Några filmer som han varit med i är bland annat de svenska klassikerna Adam & Eva, Vägen ut och Klassfesten, och tidigare i år stod det även klart att han, tillsammans med Suzanne Reuter, tar över rollen som nya Ica-Stig efter Loa Falkman.

Den folkkära skådespelaren är med andra ord ständigt aktuell, men nu visar det sig att det inte bara är Björn som gör succé i familjen Kjellman.

Björn Kjellmans familj

Björn är sedan lång tid tillbaka gift med textilformgivaren och designern Kajsa Aronsson, och tillsammans har de också tre barn. Den yngsta dottern Mirjam Kjellman blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon spelade en av huvudrollerna i SVT:s julkalender Familjen Hedenös år 2013, men de andra barnen Estrid Kjellman och Elof Kjellman har däremot hållit sig mer i det privata.

Annons

Men nu är det ändring på det. Nu berättar dottern Estrid om sin nya satsning.

Dottern Estrids hemliga succé

Estrid är nämligen med som sidekick i Torbjörn Averås Skorups nya podcast Torbjörns Radiprogram. Där kan man nu höra henne hålla låda varannan fredag medan Instagramkomikern Isac Calmroth är med resten av fredagarna. På Instagram berättar hon om den stora nyheten:

”Hahah vad har jag gett mig in på?! Varannan fredag kommer ni kunna höra mig babbla i "radio" med dessa stjärnor. Start nästa vecka.”

Och i kommentarsfältet är det många som är glada över nyheten om Estrids podcastdebut.

”Bästa värvningen!! Välkommen in i radiobranschen!!Här har du en lyssnare!!!”, skriver en följare.

”Sååå taggad!!”, skriver en annan.

I podcasten bjuder komikern Torbjörn bland annat in olika gäster, och i slutet av februari var det ingen annan än Uppdrag mat-stjärnan Mauri Hermundsson som gästade Torbjörn och Estrid i studion. På Instagram delar Estrid en bild från det tillfället samtidigt som hon skriver:

Annons

”En vecka för sent kommer här en uppmaning om att lyssna på sändningen där Mauri gästar, den är TOPPEN! Medan ni gör det kan ni passa på att bläddra mellan dom här två bilderna där jag och Torbjörn turas om att blunda.”

Annons