TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zlatan Ibrahimovic i tårar efter frågan om familjen

22 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Zlatan Ibrahimovic & Helena Seger
En vecka har snart gått sedan nyheten om att Zlatan Ibramhovic gör comeback i svenska landslaget kom ut.
Nu bryter han ihop när han får frågan vad familjen tycker om hans nya karriärsval.
Annons
Helena Seger offentligt förödmjukad – efter Zlatans utbrottBrand logo
Helena Seger offentligt förödmjukad – efter Zlatans utbrott

Den dyrkade fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic och hans stora kärlek Helena Seger har varit ett par i snart 18 år, och trots en hel del resande och längre perioder med distans mellan dem verkar deras kärlek fortfarande vara stark.

Efter fyra år tillsammans fick de deras första son och Zlatan flög utan tvekan från Milano till Köpenhamn för att vara på plats vid förlossningen. Ut kom då sonen Maximilian, och två år senare skulle de även ge honom en lillebror - nämligen sonen Vincent.

När det kommer till fotbollskarriären är det Zlatan själv som kommer i första hand, men i privatlivet ser det annorlunda ut. Zlatan har i tidigare intervjuer sagt att sönerna är det som kommer först, och under dagens presskonferens blev det tydligt att de står honom väldigt nära om hjärtat.

Zlatan gör comeback i svenska landslaget

Snart en vecka har gått sedan den stora nyheten nådde svenska folket - Zlatan gör comeback i svenska landslaget. Det var förbundskaptenen Janne Andersson som meddelade det när truppen till VM-kvalmatcherna mot Georgien och Kosovo presenterades, och under dagens presskonferens berättar Zlatan hur det känns.

Annons

– Jag är bara glad att jag är här. Jag är stolt, jag kräver inget och jag vill inget. Jag vill bara bidra med något jag kan, säger han innan han fortsätter:

– Just i dag vill jag fortsätta så länge jag kan. Jag vill inte ångra något när jag slutar utan jag vill köra på medan jag kan. Man ska fortsätta så länge man kan med det man älskar. Fotbollen är det jag vill göra, det är det jag älskar, säger han.

Beskedet fick tusentals människor att jubla landet över, men någon som inte är lika glad över att Zlatan ska börja spela i landslaget igen är sonen Vincent. Nu bryter Zlatan ihop när han får frågan vad familjen tycker om hans nya karriärsval.

Zlatans tårar efter orden om familjen

Det är när en journalist frågar hur Zlatans familj har tagit nyheten som Zlatan blir väldigt känslosam.

– Nej det är inga bra frågor som du ställer, säger han och pausar innan han fortsätter:

– Jag hade Vincent här som faktiskt grät när jag lämnade honom, men det är okej. Det är okej.

Journalisten frågar sedan vidare om det gjorde valet svårt, men där får han inget svar. Istället ber Zlatan om nästa fråga samtidigt som han tar en paus för att samla sig.

Annons