Helena Segers stora makt – i Zlatan Ibrahimovićs avgörande beslut

Det är ännu oklart om Zlatan Ibrahimović kommer stanna i Milan när kontraktet går ut.
Nu avslöjar fotbollsklubbens vd Ivan Gazidis att mycket hänger på om kärleken Helena Seger accepterar det eller ej.

Den svenska fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović, 39, och hans stora kärlek Helena Seger, 50, har varit ett par i snart 18 år. Trots en hel del resande och längre perioder med distans mellan dem verkar deras kärlek fortfarande vara stadig.

Paret har alltid varit måna om sitt privatliv – men Helena Seger har i en tidigare intervju med Elle berättat hur paret träffades.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Parets beslut – om livet isär

Tillsammans har Zlatan Ibrahimović och Helena Seger sönerna Maximilian, 14, och Vincent, 12. Båda två går idag på en privatskola på Östermalm i Stockholm. Till deras fotbollsspelande pappas glädje så är båda sönerna väldigt intresserade av sporten. Sedan flytten till Stockholm har bland annat Maximilian börjat spela i Hammarbys ungdomslag, en klubb som Zlatan Ibrahimović dessutom är nybliven delägare i.

Men det är inte alltid så lätt att ha en världskänd fotbollsspelare i familjen. Helena Seger och Zlatan Ibrahimović har nämligen fått vänja sig vid ett liv ifrån varandra. Detta då fotbollsstjärnan tillbringar mycket tid i Italien där han spelar för klubben Milan, medan Helena Seger och sönerna under tiden varit kvar i Stockholm.

Helenas inflytande på Zlatan

LÄS MER: Helena Seger offentligt förödmjukad

Zlatan Ibrahimovićs framtid i storklubben är dock än så länge oklar då hans kontrakt gåt ut efter säsongen och än så länge har han inte skrivit på något nytt avtal. Både han och fotbollsklubben har dock hintat om att det troligen blir minst ett år till.

– Så länge det känns bra kommer jag att fortsätta. Mitt kontrakt går ut i juni och vi pratar om det, har Zlatan Ibrahimović sagt till La Gazzetta dello Sport.

Men nu avslöjar Milans vd Ivan Gazidis att det inte bara är fotbollsstjärnan som är den som ska bestämma sig – enligt honom så är även Helena Segers åsikt viktig och hennes ord väger tungt.

– Om han fortsätter spela så här, om han fysiskt orkar med och om hans familj accepterar att han fortsätter i Italien … varför inte fortsätta tillsammans?, säger vd Ivan Gazidis.

FOTO: XPOSURE PHOTOS / TT/Matteo Papini/LiveMedia/Shutterstock

LÄS OCKSÅ: Viktor Philipson visar upp gravidlyckan med Gynning – för första gången

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing visar familjelyckan efter svåra kampen

Senaste nytt