Linda Bengtzing visar familjelyckan efter svåra kampen

Linda Bengtzing avslöjade under förra året att tvingats ställa in bröllopet med Peter på grund av den dåliga ekonomin.
Nu visar hon upp familjelyckan med fästmannen och barnen!
Slå på ljud

2020 var ett hårt år för sångerskan Linda Bengtzing, 46. Efter coronapandemins inbrott har hon inte kunnat arbeta som vanligt och det har blivit ett tufft slag för artistens ekonomi. Istället har hon varit tvungen att hitta på nya sätt att få fram maten på bordet.

Ett nyfunnet intresse är måleriet och Linda har sedan en tid tillbaka börjat ställa ut sina konstverk på Instagram. Drömmen är att göra en riktig utställning så fort pandemin är över.

Elvabarnsmamman Madeleine Ilmruds erkännande om utseendeförändringen

Tvingades ställa in bröllopet

Inkomsterna från konsten har dock inte kunnat täcka upp för de försluter Linda gjort med inställda konserter och spelningar.

– Det gick väldigt snabbt innan jag hade skaffat mig ett nytt jobb. Jag kontaktade min kompis som driver en cateringfirma och fick jobb där. Jag har stått och serverat och lagat mat med hårnät och hela köret. Allt ifrån smörgåstårtor till kallskuret, har Linda Bengtzing tidigare sagt till Expressen.

Sedan 2008 lever Linda tillsammans med fästmannen Peter Ståhlgren. Paret träffades under en turné och har de barnen Vera och Nils. Tanken var att Linda och Peter skulle ha gift sig under förra året men på grund av pandemin var de tvungna att ställa in.

Visar upp familjelyckan

Nu tvingas paret även att leva på de pengar som de satt undan för bröllopet. Trots att de satt undan en hel del pengar för den speciella dagen är de tvungna att använda sig av sparpengarna för att klara av vardagen.

– Jag hade inte klarat mig utan dem i dag. Vad ska jag göra? Kan jag inte ta ut lön innebär det att jag står med noll kronor när räkningarna ska betalas. Då åker sparkontona först. Men det kommer inte räcka länge till. Man oroar sig... Oron tillsammans med den dödliga sjukdomen är det värsta, säger Linda Bengtzing i intervjun med Expressen.

Men trots det hårda slaget verkar Linda nöjd med livet tillsammans med sin familj. På Instagram visar hon nu upp familjelyckan med fästmannen Peter och barnen.

”Hur ni än firar eller inte alls. Kärlek till er alla från oss 4.Vi har ätit storslagen frulle och nu storstilad promenad. Sen-ingenting. Det är kärlek det. Att inte göra någonting men ändå göra det tillsammans!”, skriver Linda på Alla hjärtans dag till en fin familjebild.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas starka reaktioner efter agerandet mot Linda Bengtzing

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzings sorg – efter barnens hårda ord

TT/Instagram

SENASTE NYTT!