LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Bengtzing visar familjelyckan efter svåra kampen

19 feb, 2021 
Linnea Lundgren
Linda Bengtzing avslöjade under förra året att tvingats ställa in bröllopet med Peter på grund av den dåliga ekonomin.
Nu visar hon upp familjelyckan med fästmannen och barnen!
Annons
Linda Bengtzing om krisenBrand logo
Linda Bengtzing om krisen

2020 var ett hårt år för sångerskan Linda Bengtzing, 46. Efter coronapandemins inbrott har hon inte kunnat arbeta som vanligt och det har blivit ett tufft slag för artistens ekonomi. Istället har hon varit tvungen att hitta på nya sätt att få fram maten på bordet.

Ett nyfunnet intresse är måleriet och Linda har sedan en tid tillbaka börjat ställa ut sina konstverk på Instagram. Drömmen är att göra en riktig utställning så fort pandemin är över.

Tvingades ställa in bröllopet

Inkomsterna från konsten har dock inte kunnat täcka upp för de försluter Linda gjort med inställda konserter och spelningar.

– Det gick väldigt snabbt innan jag hade skaffat mig ett nytt jobb. Jag kontaktade min kompis som driver en cateringfirma och fick jobb där. Jag har stått och serverat och lagat mat med hårnät och hela köret. Allt ifrån smörgåstårtor till kallskuret, har Linda Bengtzing tidigare sagt till Expressen.

Annons

Sedan 2008 lever Linda tillsammans med fästmannen Peter Ståhlgren. Paret träffades under en turné och har de barnen Vera och Nils. Tanken var att Linda och Peter skulle ha gift sig under förra året men på grund av pandemin var de tvungna att ställa in.

Visar upp familjelyckan

Nu tvingas paret även att leva på de pengar som de satt undan för bröllopet. Trots att de satt undan en hel del pengar för den speciella dagen är de tvungna att använda sig av sparpengarna för att klara av vardagen.

– Jag hade inte klarat mig utan dem i dag. Vad ska jag göra? Kan jag inte ta ut lön innebär det att jag står med noll kronor när räkningarna ska betalas. Då åker sparkontona först. Men det kommer inte räcka länge till. Man oroar sig... Oron tillsammans med den dödliga sjukdomen är det värsta, säger Linda Bengtzing i intervjun med Expressen.

Men trots det hårda slaget verkar Linda nöjd med livet tillsammans med sin familj. På Instagram visar hon nu upp familjelyckan med fästmannen Peter och barnen.

”Hur ni än firar eller inte alls. Kärlek till er alla från oss 4.Vi har ätit storslagen frulle och nu storstilad promenad. Sen-ingenting. Det är kärlek det. Att inte göra någonting men ändå göra det tillsammans!”, skriver Linda på Alla hjärtans dag till en fin familjebild.

TT/Instagram

Annons