Jon Henrik Fjällgren visar upp dottern Ella Sáve

Jon Henrik Fjällgren, Maret Nystad

Jon Henrik Fjällgren blev pappa i höstas till en liten dotter. Men sedan dess har han inte visat upp dottern i sina sociala medier, förrän nu. Nu visar han stolt upp dottern Ella Sáve Fjällgren Nystad.

Jon Henrik Fjällgren, 33, är en av Sveriges mest folkkära artister, tack vare hans vackra sångröst och jojk.

Jon Henrik har ställt upp i Melodifestivalen tre gånger, tagit hem vinsten i Let's dance 2018 och dessutom landat på en hedrande andraplats Stjärnornas stjärna, som sändes på TV4 förra året.

LÄS MER: Tittarnas oväntade ord om Lottas relation med doktor Mikael

I somras släppte han även sin egna bok Månbarn, som är en självbiografi där han berättar om den tuffa uppväxten. När han var liten blev han nämligen mobbad för sin hudfärg och att han var same. Vid ett tillfälle gick det så långt att de andra barnen ville begrava honom på skolgården.

Jon Henrik och flickvännen Maret gick skilda vägar

I samband med boksläppet kunde Jon Henrik också komma med ett annat glatt besked. Han och dåvarande flickvännen Maret Nystad, 29, skulle nämligen bli föräldrar för första gången och lyckan var total. I oktober föddes äntligen dottern Ella Sáve i Maret Nystads hemtrakter i Nordnorge.

”Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns stort sätt overkligt”, skrev artisten då på Instagram och visade upp dottern.

Men allt stod inte helt rätt till mellan paret. Bara ett par veckor efter att de blivit föräldrar avslöjade paret att de gjort slut och faktum är att det varit slut längre än så. Närmare bestämt redan en månad innan förlossningen.

”Det har varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas”, skrev Jon Henrik då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya bilden med dottern Ella Sáve

Sedan dottern kom till världen verkar hon ha bott mestadels hos Maret, av förklarliga skäl förstås då en nyfödd bebis måste vara nära sin mamma den första tiden. Detta har lett till att Jon Henrik inte fått tillfälle att visa upp dottern lika mycket, då de inte bor i samma stad och det har varit svårt att resa till Norge på grund av restriktionerna.

Men nu har Jon Henrik valt att visa upp dottern i ett inlägg på hans Instagram-story. På bilden ser man att Ella Sáve leker med sin pappas ansikte och Jon Henrik har valt att skriva några olika emojis till bilden. Bland annat hjärtan och en ros.

I nuläget är det fortfarande oklart om hur ofta Ella Sáve är hos sin pappa, men Jon Henrik har tidigare förklarat för Nöjeslivet att de ofta har kontakt via Skype-samtal. Ella Sáve har även fått höra honom jojka.

– Jag vet att min dotter har det bra med Maret. Vi kommunicerar mycket med varandra och Ella Sáve har fått höra mig jojka, sa han till tidningen.

Jon Henrik Instagram
Foto: Instagram

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Därför gjorde Jon Henrik Fjällgren och Maret slut – artistens ord

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om verkliga relationen till Elin Oskal – så träffades de

Senaste nytt