Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – stora glädjen över dottern

Jon Henrik och Maret Nystad

Foto: TT

Jon Henrik Fjällgren och flickvännen Maret Nystad har varit ett par i snart fyra år.
Nu har de blivit föräldrar för första gången, och lyckan är total!

Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – stora glädjen över dottern
Slå på ljud

Jon Henrik Fjällgren, 33, och Maret Nystad, 29, fann varandra för fyra år sedan, när han var på ett behandlingshem i Norge. Maret bodde i närheten av området och de började prata via Instagram.

I början höll de sin kärlek hemlig då Maret inte ville synas i offentliga sammanhang, men med tiden har Jon Henrik vågat berätta mer och mer. Det verkar dock fortfarande finnas en viss blygsamhet då Jon Henrik nästan aldrig lägger upp bilder på Instagram tillsammans med henne.

Jon Henrik om relationskampen

När Jon Henrik Fjällgren gästade podden I sanningens namn berättade han hur han träffade sin flickvän och att det dessutom var under ett av sina mörkaste skeenden i livet.

Eftersom han behandlades för psykisk ohälsa och inte var speciellt stabil var han rädd för att skrämma iväg henne.

– Jag tror att jag la ut något på mina sociala medier om att jag befann mig där och hade det lite tråkigt. Vi började höras på telefonen och det slutade med att vi började ses. Vi åt någon middag och umgicks men jag kände mig hela tiden rädd för att skrämma iväg henne med sakerna jag varit med om. Men så blev det inte. Hon hade det inte så lätt själv, berättade artisten då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Artisten om tuffa uppväxten

Att Jon Henrik gått igenom tuffa tider i livet är något som han nu valt att berätta om i och med hans självbiografi Månbarn. I boken tar han upp allt jobbigt som präglat hans uppväxt.

Som barn blev han mobbad för sitt ursprung som same och vissa stunder gick det så långt att han ville ta livet av sig. Och det destruktiva måendet ledde till att han började med kriminalitet, droger och våld.

Men nu kommer glada nyheter för den jojkande sångfågeln från norr – för nu har han blivit pappa för första gången.

Jon Henrik har blivit pappa till en dotter

Det var i juni som Jon Henrik Fjällgren avslöjade att han ska bli pappa för första gången. Den stora nyheten avslöjades i ett inlägg på Instagram.

Och nu har barnet äntligen kommit till världen, det avslöjar Jon Henriks presskontakt i ett meddelande exklusivt till Hänt. Det blev en liten flicka som föddes i flickvännen Marets hemtrakter i Nordnorge.

Jon Henrik hälsar till Hänt att hela familjen mår bra och att dottern i nuläget inte har fått något namn.

LÄS MER: Jon Henrik Fjällgrens ord om tuffa tiden som mobbad i skolan

LÄS MER: Allt du vill veta om Jon Henrik Fjällgrens flickvän Maret Nystad

FRÅN FÖRSTASIDAN