TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Allt du vill veta om Jon Henrik Fjällgrens flickvän Maret Nystad

14 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Jon Henrik Fjällgren har blivit sambo med flickvännen Maret Nystad
Jon Henrik Fjällgrens flickvän Maret Nystad har valt att inte synas allt för mycket i offentligheten. Hänt har dock samlat ihop allt vi vet om norskan som fångade sångarens hjärta.
Annons

Det var i fjol, mitt under Let’s dance, som Sveriges hetaste same Jon Henrik Fjällgren, 31, avslöjade att han numera var upptagen. Hon som hade fångat hans hjärta var norskan Maret Nystad, 28.

Maret har precis som Jon Henrik samiska rötter, och de träffades för två år sedan via gemensamma vänner när han var på besök i Norge. I början smög de med sin kärlek och Maret ville inte synas i offentliga sammanhang. När Let’s dance drog igång fanns hon dock i publiken nästan varenda fredag för att stötta sin kärlek. Han beskriver henne som öppen och klok, och säger att han har hittat sin drömkvinna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är stark psykiskt och duktig på att stötta mig. Om jag inte orkar ta något så gör hon det åt mig, och så är hon vacker förstås. Hon har ett vackert hjärta.

Maret har tidigare hyllat sin pojkvän tillbaka. När han tävlade i Let’s dance öste hon beröm över både hans danstalang samt hans inre egenskaper.

Annons

– Han har ett stort hjärta och jag vet att han bryr sig om mig, sa hon då.

Flickvännen om att vara tillsammans med Jon Henrik

Det finns dock baksidor med att leva ihop med en välkänd pojkvän. Jon Henrik får ofta meddelanden från tjejer som vill ha kontakt med honom.

– Han är känd och det kommer med på köpet. Folk kommer att ta kontakt med honom, så är det bara, säger Maret och fortsätter:

– Jag visste ju det när jag blev tillsammans med honom.

Hon är inte avundsjuk eller bryr sig om andra tjejers raggningsförsök, utan fokuserar istället på framtiden med sin pojkvän. Nyligen flyttade paret ihop i Jon Henriks hemmatrakter i Härjedalen. Där sköter de renarna ihop och kan ta det lugnt, långt bort från den hetsiga musikbranschen och storstädernas stress.

FOTO: TT

Annons