Tittarnas oväntade ord om Lotta Engbergs relation med doktor Mikael

Lotta Engberg, doktor Mikael Sandström

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström har varit ett par sedan i somras. Men nyligen blev de även sambos och nu menar TV4-tittarna att det lyser nyförälskelse om paret.
”Hon är ju nykär”, skriver en tittare.

Lotta Engberg, 58, och doktor Mikael Sandström, 62, blev ett par i somras och sedan dess har kärleken mellan dem sprudlat.

Som de flesta vet vid det här laget började deras kärlekssaga efter att Lotta sagt i en intervju att "den där tv-doktorn verkar ju trevlig". När paret gästades av Jenny Strömstedt, 48, och Niklas Strömstedt, 62, i Tillsammans med Strömstedts berättade de mer om relationen.

Ibland blev det riktigt känsliga stunder i programmet och när Lotta berättade om hennes tankar kring relationen med doktor Mikael blev hon alldeles tårögd.

– Jag vill inte tänka så mycket, jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu får jag tårar i ögonen bara för jag sa så, säger Lotta och torkar snabbt bort tårarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta och Mikael har blivit sambos

Eftersom både doktor Mikael och Lotta är omtyckta tv-personligheter har deras relation intresserat många. I början av året stod det klart att paret tagit nästa steg i relationen genom att köpa hus ihop!

Det var i höstas som Mikael sålde sitt lyxiga hus i Hallstahammar för ett samboliv med Lotta och även hon hade sålt sitt fina hem. Ganska snabbt visade det sig att de slagit till på ett hus tillsammans, som ligger i Göteborg. Det efterlängtade flyttlasset gick i mars och tittarna har fått se en första titt på huset.

LÄS MER: Carola Häggkvist om okända stödet från expojkvännen Jimmy Källqvist

Men sedan flytten har det varit tyst på deras sociala medier. Doktor Mikael brukar nämligen vara duktig på att uppdatera sina följare om vad som händer i hans liv, men den senaste tiden har han lyst med sin frånvaro.

TV4-tittarnas oväntade ord om Lotta

I slutet av förra veckan gästade Lotta Efter fem och då var hon på plats via länk. Då berättade hon om vad de har för sig om dagarna och att nu fixar de mest med nya huset.

– Det är ganska lugnt kan jag säga. Det är fortfarande flyttlådor här och vi har börjat pilla litegrann i trädgården. Och nu är vi nybastade, säger hon och pekar på sina röda kinder.

Med andra ord verkar paret ha fullt upp med att komma i ordning och försöker nog spendera den lediga tiden med varandra. Efter att Lotta ledde "Påskbingot" på påskdagen så är det nu dock en del tittare som påpekar var hon och Mikael verkar stå i relationen.

”Orkade inte titta färdigt! Lotta har blivit så flamsig...”, skriver en tittare

”Har blivit, hon har väl alltid varit flamsig, alldeles för mycket av Lotta”, skriver en annan.

Men då kommer en tredje och ger en förklaring:

”Hon är ju nykär”

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Så är Lotta Engbergs relation till exmaken Patrik Ehlersson

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs familjelycka – efter flytten med Mikael Sandström