TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Första bilderna på doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs hus

02 mar, 2021 
Doktor Mikael och Lotta Engberg
Flyttlasset har gått och turturduvorna Mikael Sandström och Lotta Engberg är nu sambor.
Se första bilderna från parets nya gemensamma Göteborgs-villa här!
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Doktor Mikael Sandström, 62, och Lotta Engberg, 57, föll handlöst för varandra förra året. Parets kärleksresa har sedan dess fortsatt rakt framåt och nu är de på gång att ta nästa steg i relationen. Under tisdagen flyttade de nämligen ihop och blir sambor.

Det var i november som Mikaels lyxvilla i Hallstahammar plötsligt låg ute till försäljning. I samband med detta avslöjade han att anledningen till försäljningen var just att han och Lotta letade efter något gemensamt boende.

Doktor Mikaels första ord om flytten med Lotta Engberg

Paret, som under sin relation levt i ett distansförhållande, fann till slut sitt drömhem. Det kom att bli ett hus i Göteborg, Lottas hemstad. Häromveckan berättade Mikael för Hänt att förberedelserna var i full gång då flyttlasset väntades gå redan i början på mars. Och nu är den stora dagen kommen.

Annons

Under tisdagsmorgonen var Mikael dessutom med i Nyhetsmorgon, detta via länk, då han befann sig i huset. I programmet fick tittarna inte bara en uppdatering gällande hur flytten går utan även en första kik på hur det egentligen ser ut.

– Här har vi en öppen spis och här ska den beryktade Engbergska flygeln stå. Där ska hon sitta och sjunga smäktande ballader har hon tänkt, säger Mikael i Nyhetsmorgon och filmar en del av huset.

Första bilderna på huset – så firar Lotta och Mikael

Programledaren Maria Forsblom ser snabbt att det är fullt upp i bakgrunden och frågar sedan Mikael om han är stressad.

– Ja lite, det är folk här på alla håll och kanter. Och en balja med smink har dykt upp också. Ska man ha smink här också, det är saker jag inte känner igen riktigt, svarar Mikael.

Även om dagen blir intensiv så väntas kvällen komma att beså av firande. Lotta och Mikael har nämligen en plan för hur de vill inviga sin första kväll i hemmet.

Annons

– Det blir massa lustifikationer höll jag på att säga. Men det blir middag, kanske blir det helt enkelt en matt-picknick idag. Man bara slår sig ned och är. Grejen är att komma in och få stänga dörren på något sätt, bara starta det nya livet känns det som, säger Mikael Sandström innan han återgår till flytten.

Då uppkopplingen med Mikael är relativt svajig är det halvskakiga bilder vi får ta del av. Men vad som går att avgöra är att huset är på flera våningar då trappor syns, samt att en härlig trädgård skymtar utanför fönsterna.

Doktor Mikael och Lottas hus
Doktor Mikael och Lottas öppnaspis. Foto: TV4
Doktor Mikael och Lottas hus
Lotta och Mikaels kök. Foto: TV4

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons