TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Watson om doktor Mikael Sandströms relation med Lotta Engberg

25 feb, 2021 
Malin Watson om Lotta och doktor Mikael
Doktor Mikael Sandströms Let's dance-resa blev kort då han valde att hoppa av sin medverkan efter bara någon vecka.
Trots detta hann TV4-profilen komma sin danspartner Malin Watson väldigt nära.
Nu uttalar sig Malin offentligt om vännens kärlekslycka med Lotta Engberg.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Let's dance 2020 blev en annorlunda historia. På grund av den rådande pandemin tvingades TV4 tänka om helt. Programmet spelades in utan publik och ett par avsnitt uteblev efter att personer i produktionen insjuknat.

För doktor Mikael Sandström, 62, blev Let's dance-tiden inte speciellt långvarig. I premiäravsnittet fick tittarna se honom dansa ihop med sin partner Malin Watson, 48, och eftersom Mikael har tidigare erfarenheter av dans såg deras chanser riktigt ljusa ut. Men redan i det andra avsnittet av Let's dance 2020 meddelade TV4-profilen att han valt att avbryta sin medverkan för att istället lägga all sin tid på jobbet som överläkare.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor att jag finns på tv, sa han då.

Lotta och Mikael flyttar ihop

Sedan dess har mycket hänt i Mikael Sandströms liv. En stor del av förra året kom att kretsa kring pandemin och han tvingades jobba långa dagar på sjukhuset. Men 2020 var inte bara ett tufft år för doktor Mikael – det var även då han hittade kärleken på nytt.

Annons

Under sommaren började Mikael dejta Bingolotto-profilen Lotta Engberg, 57. Relationen har sedan dess gått från klarhet till klarhet och just nu har de fullt upp med att göra sig redo för att flytta ihop. De har nämligen köpt en villa tillsammans i Göteborg, dit de ska flytta om ett par veckor.

Kärlekslyckan sprudlar mellan Mikael och Lotta. Men det är inte bara de själva som är glada över att de har hittat varandra.

Malin Watson om Lotta Engberg och doktor Mikaels relation

Mikael Sandströms Let's dance-partner, Malin Watson, har tidigare uttryckt sina känslor inför att Mikael och Lotta är ett par.

”Sååå glad för er skull! Världens Finaste par är ni!”, skrev hon i en kommentar på Instagram i höstas.

Och nu har Malin gjort det igen. Det är till ett videoklipp där Lotta Engberg står och grillar som Let's dance-profilen återigen passar på att skicka en hälsning till paret.

”Ni är underbara! Sååå glad att ni har hittat varandra! Störst av allt är kärleken och ni är så söta tillsammans!”, skriver Malin Watson.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Tommy Holl/TT

Annons