LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så firar Lotta Engberg och Mikael Sandström påsk tillsammans

03 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Lotta Engberg & Mikael Sandström
Bara några veckor har gått sedan det populära kärleksparet Mikael Sandström och Lotta Engberg flyttade ihop.
Nu berättar Bingolotto-profilen hur hon och sin stora kärlek kommer att fira påsk i år.
– Vi har börjat, säger hon.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Det var under sommaren som programledaren Lotta Engberg och TV4-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström bekräftade att de var ett par. Sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret och så sent som tidigare i år tog de det stora steget att flytta ihop efter flera månaders distans.

Nu berättar Lotta hur hon och doktor Mikael ska fira påskhelgen ihop.

Doktor Mikael om flytten med Lotta

Det var i höstas som Mikael sålde sitt lyxiga hus i Hallstahammar för ett samboliv med Lotta. Även hon sålde sitt fina hem och inte långt därefter avslöjade Mikael att de hittat det perfekta hemmet där de skulle slå sig ner.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, sa han då i en intervju med Expressen.

Det nya hemmet skulle sedan visa sig ligga i Göteborg och i början av mars gick det efterlängtade flyttlasset. När Mikael sedan gästade Nyhetsmorgon via länk kunde man skymta delar av det nya huset i bakgrunden, och tittarna fick då en första titt på huset.

Annons

– Här har vi en öppen spis och här ska den beryktade Engbergska flygeln stå. Där ska hon sitta och sjunga, berättade han bland annat i programmet.

Så firar Lotta och Mikael påsk

När Lotta på Liseberg-profilen gästar Efter fem under fredagskvällen berättar hon att hon kommer jobba under påskhelgen. Tillsammans med Stefan Odelberg ska hon nämligen bjuda svenska folket på riktig underhållning i det folkkära programmet Bingolotto.

– Ni ska vara varmt välkomna på söndagkväll för då är det en magisk kväll här i Göteborg. Stefan och jag ska leda programmet och så kommer det även två magiker, avslöjar hon.

Men förutom att jobba ska hon också passa på att spendera så mycket tid som möjligt med Mikael såklart. När programledarna frågar vad de har för sig om dagarna nu runt påsk berättar hon att de mest fixar med huset.

– Det är ganska lugnt kan jag säga. Det är fortfarande flyttlådor här och vi har börjat pilla litegrann i trädgården. Och nu är vi nybastade, säger hon och pekar på sina röda kinder.

På frågan vad hon hoppas på att hon får i påskägget av sin soldoktor svarar hon:

– Oj gud så svårt! Tomma kartonger och lite saltlakrits!

Annons