LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons glädjebesked – Kikki, Bettan & Lotta återförenas

29 mar, 2021 
Kikki, Bettan och Lotta
Mitt i pågående pandemi ger Kikki Danielsson ett glädjebesked till sina följare på Instagram. Flera år efter splittringen ska Kikki, Bettan och Lotta nu återförenas.
Annons
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idagBrand logo
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag

Kikki Danielsson, Elisabeth ”Bettan” Andreassen och Lotta Engberg tog Sverige med storm när de gick ihop och bildade den hyllade supergruppen Kikki, Bettan & Lotta. Gruppen har främst gjort sig kända för den populära låten Vem e' de' du vill ha som slutade på en tredje plats i Melodifestivalen 2002.

Därför splittrades Kikki, Bettan & Lotta

Dessvärre var gruppen bara aktiva i några år och splittrades redan 2004. Det var först Kikki som hoppade av redan 2003 på grund av privata skäl. Då fortsatte Bettan och Lotta ensamma i ytterligare ett år, men 2004 så var det slut även för dem. Då fortsatte de tre talangfulla tjejerna sina karriärer på varsitt håll istället.

Idag är Lotta en hyllad programledare som bland annat gjort succé med egna programmet Lotta på Liseberg. Hon har dessutom synts en del i olika sammanhang sen hon hittade kärleken i doktor Mikael Sandström. Paret har precis köpt ett hus och lever tillsammans i Göteborg.

Annons

Bettan flyttade efter succén med gruppen till Norge och levde där tillsammans med maken Tor Andreassen, som tyvärr avled 2016 av en hjärtattack, han blev 64 år gammal. Men i maj 2019 fick Bettan uppleva kärlek igen. Hon föll för egenföretagaren Øystein Sørum, 61.

Kikki har fortsatt sin artistkarriär och har bland annat ställt upp i Melodifestivalen flera gånger sedan succén med gruppen. Annars turnerar hon över hela landet och underhåller sina fans med sin hyllade musik. Dock har pandemin satt käppar i hjulet för henne och sedan ett år tillbaka har det varit stopp på turnerandet. Detta har tagit hårt på artisten som inte alls mår bra av att inte få träffa sina fans. Hon öppnade upp sig om sorgen under den tuffa tiden på sitt Instagram-konto.

Glädjebeskedet från Kikki om återförening

Men efter regn kommer solsken och nu har hon kommit med ett enormt glädjebesked på sin Instagram. Hon ska nämligen återförenas med Bettan & Lotta.

Annons

”Kikki, Bettan, Lotta planerar en Revival-Show framöver. Kan förstås bli svårt att komma ihåg Alla texter. Men me lite träning ska det nog bli bra! Vi meddelar när Allt är Klart”, skriver artisten i ett inlägg.

Glädjen bland hennes fans i kommentarsfältet är oundviklig. De har utan tvekan saknat att se gruppen stå på scenen tillsammans.

”Så roligt det blir. Ser fram emot detta. finaste Kikki ”, skriver en följare på inlägget.

”Åh va roligt. Säg till i tid så man hinner boka färdtjänst o komma med glada tillrop, o se till att ni inte skrattar ihjäl er, för ni lär ju ha en massa roliga minnen ihop”, skriver en annan.

Kikki är snabbt där och svarar.

Vi är än Värre nu än förr. Det jobbiga Nu är, att vi kissar på oss om vi skrattar för Mkt”, skriver hon.

Annons