TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martina Haags nya avslöjande från skilsmässan med Erik Haag

29 mar, 2021 
Martina Haag om skilsmässan med Erik
Det var 2014 som den uppmärksammade skilsmässan mellan Martina och Erik Haag ägde rum. Efter att Martin släppte succéromanen ”Det är något som inte stämmer” spekulerades det en del om att boken handlade om deras separation. Nu ger Martina ett nytt avslöjande från skilsmässan.
Annons
Allt om Martina och Erik Haags relationBrand logo
Allt om Martina och Erik Haags relation

Martina Haag är multitalangen som tagit sig djupt in i svenska folkets hjärtan. Hon är skådespelaren och författaren som underhållit oss i många år. Tidigare var hon gift med programledaren Erik Haag, men 2014 gick de skilda vägar. Deras skilsmässa blev väl omskriven då det spekulerades en del kring anledningen bakom. Många trodde nämligen att Erik skulle ha funnit kärleken på jobbet i kollegan Lotta Lundgren. Som han börjat göra diverse olika tv-program tillsammans med och gör än idag, just nu är de aktuella med ett nytt program på TV4.

Martina har behållit Eriks efternamn

Och så blev fallet till slut. Efter att ha arbetat tillsammans i flera år blev Erik och Lotta ett par. Det var 2016 som de bekräftade sin relation. Paret har inte bott tillsammans men nyligen bestämde sig Lotta för att sälja sin lägenhet.

Det är dryga 7 år sedan som skilsmässan var ett faktum mellan Erik och Martina, men de delar fortfarande samma efternamn. Anledningen till att Martina behållit ex-makens efternamn är dock som hon inte vill prata om.

Annons

Paret bodde tillsammans i en stor villa ute i Bromma, men i somras valde Martina att sälja den för att flytta till en lägenhet i innerstan. I en intervju med Hälsoliv berättar hon om varför hon valde att lämna villan.

– Från början var vi sex personer, två hundar, en katt och en hamster. Sedan flyttade de ut en efter en. Till slut var vi bara tre personer och inga djur. Jag kände att nu är det dags att komma vidare i livet. Om du har samma hela tiden runtomkring dig, då blir allting samma, säger hon.

Nya avslöjandet om skilsmässan

Martina syns då och då i olika tv-sammanhang och filmer. Men hennes största succé har varit författarskapet. Hennes bästsäljare är skilsmässoromanen ”Det är något som inte stämmer”. Eftersom att boken kom ut kort efter hennes egen skilsmässa är det en del som tror att boken handlar om just den. Dock nekar Martina detta och hävdar att det är en roman.

– Det är ju romaner jag skriver, men man utgår ofta från sig själv och sina erfarenheter. Mycket bottnar i sådant man själv upplevt. Det är därför jag tror att ”Det är något som inte stämmer” har blivit så populär. Folk känner att jag vet vad jag pratar om. Jag ville skriva en bok som man kunde läsa när man befann sig i den kris som en separation är, säger hon i intervjun med Hälsoliv.

Annons

Trots att det var flera år sedan hon släppte boken så får hon fortfarande brev från folk om den. Varje vecka dyker det upp någon som berättar att boken betytt mycket för dem, att Martina har satt ord på deras smärta.

Sedan skilsmässan har Martina varit hemlighetsfull med sitt kärleksliv. Och det är hon fortfarande.

– Jag pratar inte om mina killar, svara Martina när hon får en fråga om kärlekslivet.

Annons