Därför flyttar inte gravida Carolina Gynning och Viktor Philipson ihop

Gynning och Viktor

Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn.
Trots detta bor de fortfarande på olika håll – nu berättar Carolina varför.
– Jag har ingen lust att planera så mycket, säger hon i en ny intervju med Expressen.

Det har hänt en hel del i Carolina Gynnings, 42, liv det senaste året. I juni 2020 avslöjade hon att hon och pojkvännen Viktor Philipson, 34, gjort slut efter ett år tillsammans. Men Viktor och Carolina klarade inte av att vara ifrån varandra speciellt länge och bara någon månad senare var de återigen ett par.

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen. Jo, självklart då för att vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus. Där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det, sa hon i ett avsnitt av sin podcast Gynning och Berg hittar sig själva då.

Carolina Gynnings gravidlycka

I början av 2021 kom nästa glädjande nyhet. Carolina Gynning och pojkvännen Viktor väntar sitt första gemensamma barn. Detta efter att de försökt bli gravida en längre tid.

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel”, skrev konstnären intill en bild på den växande magen på Instagram.

Carolina har sedan en tidigare relation döttrarna Adele och Alicia. Flickan som ligger i magen nu blir Viktor Philipsons första barn och glädjen är såklart stor.

Därför bor inte Carolina och Viktor ihop

Något som Carolina har pratat mycket om det senaste året är henne boendesituation. På Instagram skrev Carolina Gynning nyligen att planen är att flytta till en gård när bebisen väl har kommit till världen. Då kommer hela familjen att bo tillsammans men tills dess fortsätter Viktor och Carolina att vara särbor.

Anledningen till att paret valt att leva på olika håll har hittills varit oklar – men nu väljer Carolina att för första gången uttala sig om beslutet att inte bo ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden. Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Efter att ha hängt i tre dagar kan båda känna att det är väldigt skönt att få vara för sig själv, och då är det perfekt att Viktor har sin lägenhet i stan.

Hur blir det då när dottern väl har fötts? För Expressen berättar Carolina Gynning att hon och Viktor Philipson ännu inte har pratat om det.

– Jag har ingen lust att planera så mycket. De första månaderna ammar jag och då är ju barnet ändå helt bundet till mig, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings vädjan till sina följare efter mystiska upptäckten

LÄS OCKSÅ: Carina Berg avslöjar okända bråket med Carolina Gynning

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT