LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynning berättar om drömflytten – mitt under graviditeten

22 mar, 2021 
Carolina Gynning väntar en dotter som är beräknad att komma i sommar.
Men nu mitt under graviditeten berättar hon om sina flyttplaner och vad hennes stora dröm är.
”Men hur ska jag hinna med allt?”, skriver hon på Instagram.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

TV-profilen och poddaren Carolina Gynning väntar sitt tredje barn med Viktor Philipsson. För Viktor blir den kommande dottern hans första barn.

I en intervju med Femina berättade Carolina i januari om sin gravidlycka efter att ha avslöjat det hela på Instagram. Hon sa då att de haft en kämpig väg innan de blev gravida.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, sa Carolina Gynning.

Bebisen som de vet är en dotter är beräknad att födas i sommar. Carolina sa till Femina att både Viktor och hon längtar så efter deras första gemensamma barn.

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills, säger hon, och tillägger att han blev väldigt glad över att få veta att han ska bli pappa.

Annons

Gynnings drömflytt

Nu uppdaterar Carolina sin Instagram med en bild på henne och döttrarna på en gård. Döttrarna sitter på varsin häst på bilden och i mitten står Carolina med sin hund. Till bilden skriver Carolina att hon verkligen vill flytta till en gård. Hon förstår samtidigt att hon kanske inte hade hunnit med allt arbete som måste göras på en gård.

”Alltså om jag verkligen fick DRÖMMA så skulle vi bo på en gård. Men huuuur ska jag hinna med allt? Det är problemet!? Men drömma kan man och en dag bor jag där på min drömgård långt bort från all stress och press! Love C”.

Följarnas respons

Till inlägget strömmar kommentarer in i vanlig ordning. Flera verkar tycka att det är ett bra mål för konstnären, men att hon kanske borde vänta och ta en sak i taget.

”Bebben först kära du som tar dig bortom allt annat än tid....sen kan du drömma om framtida visioner med gård och djur ...för tror du skulle klara det galant med två duktiga tjejer som blir äldre och kan hjälpa till mer och mer”, skriver en.

”Varför drömma? Gör det du önskar. Spill ingen tid, Välmående och kärlek är allt vi behöver!”, skriver en annan.

”Var sak har sin tid. En dag är det läge”, skriver en tredje.

Annons