Carolina Gynnings vädjan till sina följare efter mystiska upptäckten

Under lördagsmorgonen gjorde Carolina Gynning en jobbig upptäckt. När hon gick ut på tomten kunde hon inte hitta hönsen Chicka och Chucka någonstans, nu vädjar hon till sina följare.

Carolina Gynning blev känd för det svenska folket när hon vann dokusåpan Big Brother 2004. Efter vinsten har hennes liv varit minst sagt fartfylld. Hon har gjort en imponerande karriär där hon kan sätta bland annat sångerska, konstnär, programledare och skådespelare på sitt cv. Idag är hon främst känd för sin konst som blivit enormt stor med porslin, glas, tavlor med mera. Men också för att hon är den ena halvan av podd-duon Gynning och Berg - hittar sig själva.

Carolina har podden tillsammans med Carina Berg och sedan starten har de uppdaterat sina följare om livets alla toppar och dalar i podden. Vännerna och de forna tv-kollegorna pratar om allt mellan himmel och jord. Men för det mest är det relationer och vardagsproblem är det hetaste ämnet när de pratar.

Duon har inte bara haft den stora glädjen att dela podden med varandra, de har dessutom blivit gravida med bara några veckors mellanrum. Och båda två med flickor. Carina och maken Erik Berg välkomnade deras dotter Juno för bara några veckor sedan. Och nu är det inte långt kvar tills det är dags för Carolina och pojkvännen Viktor Philipsson att välkomna deras dotter.

Att få barn innebär dock att de båda fått begränsat med tid att lägga på podden. Därför bestämde de sig nyligen för att ta en paus.

– Såhär är det ju också, att vi tar ju ett litet uppehåll nu förmodligen. På grund av förlossning. Och sen så hörs vi snart igen, berättar Carina i podden.

Så medan Carina lägger sitt fokus på familjen gör Carolina detsamma i väntan på att välkomna sin tredje dotter till världen. Men hemma på Ekerö har hon nu gjort en mystisk upptäckt som tagit hårt på henne. Därför vädjar hon nu till sina följare.

”Våra höns har rymt!!! Bor ni på Ekerö och har sett två hönor är det mina!!! Chicka och Chucka heter dem! Panik ska ut och leta nu! Nån som vet om det finns någon motsvarighet till missingpeople man kan ringa?”, skriver Carolina i ett inlägg på sin Instagram.

Samtidigt lägger hon upp en video på instastory där hon berättar om vad som hänt. Dock utesluter hon att räven skulle ha tagit hennes älskade höns.

”Hönsen är bara mystiskt borta. Har kollat in i träd och allting. Och grejen är om räven hade tagit dem så borde det ju finnas massa spår. Mystiskt”, säger hon.

Några timmar senare uppdaterar hon sina följare ännu en gång och berättar tyvärr inga positiva nyheter.

”Alltså inte hittat hönsen, helt knäckt”, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens tips till sonen Filip bakom kulisserna i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Detaljerna avslöjar – det ska nya prinsen heta

Senaste nytt