Carina Berg avslöjar okända bråket med Carolina Gynning

Carina Berg och Carolina Gynning

Carina Berg och Carolina Gynning har blivit riktiga bundisar under sina år som kollegor.
Men allt kan inte vara perfekt och nu avslöjar Carina det okända bråket med väninnan.
– Jag var ledsen, säger hon.

Vännerna Carolina Gynning och Carina Berg är sedan ett par år tillbaka ett riktigt radarpar. Trots att de båda har haft en framgångsrik karriär på varsitt håll har de absolut roligast tillsammans och i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva får lyssnarna följa deras vardag.

Vänskapsbandet poddcastkollegorna emellan knöts åt än hårdare då de med bara några månaders mellanrum avslöjade att de var gravida. Då de även kom med beskedet att de väntade varsin liten flicka var lyckan total.

LÄS MER: Därför skaffar Tony Irving och maken inte barn

En graviditet är dock sällan bara en resa på rosa moln och i podcasten har både Carina och Carolina delat med sig av sitt mående och krämpor.

– Jag har lite ont i fogarna och sådär så det har varit lite uppförsbacke. Och apropå uppförsbacke så klarar jag typ inte ens att gå upp för den längre, för jag blir så andfådd, har Carina tidigare sagt i podcasten.

Carolina Gynnings hyllning till vännen

Som tur är har de alltid haft varandra och när det för bara några veckor sedan var dags för Carina Bergs dotter Juno att komma till världen var Carolina Gynning inte sen med att hylla sin väninna.

”Tänk min vackra vän att ert lilla underverk är här! Himla bra kämpat älskar dig och längtar tills jag får gosa med Juno”, skrev Carolina i ett inlägg på Instagram då.

Och för det mesta är det bara frid och fröjd mellan vännerna. Men efter att ha fått en fråga kring om de någonsin varit ovänner i ett frågeavsnitt av podcasten svarar Carina:

– Jo en gång skulle jag säga. Men vi var inte riktigt osams.

Carolina och Carinas okända bråk

Händelsen utspelade sig då Carina och Carolina spelade in tv-programmet Idol tillsammans och handlade om att Carolina enligt Carinas smak gick upp för mycket av sig själv.

– Jag kommer ihåg att jag hade ett snack med dig för att jag tyckte du var lite väl uppe i det blå, säger Carina i podcasten – något som Carolina håller med om:

– Jag vet, och då hade du verkligen gått hem på din kammare och funderat ut lite. För du kände verkligen ”jag orkar inte med det här”.

Carina vill dock inte skriva under på att hon var arg på vännen utan menar att hon snarare kände sig ”ledsen”. Vad exakt bråket handlar om är Carolina tydligt med att hon inte vill berätta för lyssnarna.

– Ja men jag var ledsen för jag tyckte att det var en enmansshow där jag, hinner Carina säga innan hon avbryts av Carolina:

– Vi kan faktiskt inte ta upp det. Vi kan inte ta upp vad det handlade om för det är för grovt.

Carina väljer dock att berätta om kritiken mot väninnan.

– Nej men det behöver vi inte göra men vi kan säga vad jag sa till dig. För det handlade lite väl mycket om Gynning där ett tag och då kommer jag ihåg att jag sa ”du skulle inte märka om jag kom till jobbet med en stör genom huvudet, du skulle inte ens se det”.

Som tur är valde Carolina att ta emot kritiken med största allvar och när diskussionen avslutades kort där efter var Carina Berg och Carolina Gynning bättre vänner än någonsin!

LÄS OCKSÅ: Calle Sterners plötsliga frånvaro i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska efter TV4:s beslut för Karl Fredrik på Österlen

FOTO: TT

Senaste nytt