Martina Haags svar om kärleken efter skilsmässan från Erik

Martina Haags mystiska svar om kärleken – efter skilsmässan från Erik Haag

Det var sex år sedan Martina Haag och Erik Haag gick skilda vägar. Efter skilsmässan har Martina Haag inte synts ihop med någon ny kärlek.
Men i en intervju med Expressen svarar hon nu kryptiskt.

Författaren och skådespelaren Martina Haag är just nu aktuell i Kanal 5 och Dplays nya satsning Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp, där hon och flera andra kända ansikten kämpar sig igenom 16 riktigt tuffa veckor för att få drömkroppen. I programmet medverkar också Anders Öfvergård, Måns Möller, Özz Nujen, Martin Melin och Agneta Sjödin.

Martina känner sig starkare än någonsin, men vägen till en stark superkropp är inte den enda förändringen hon just nu går igenom. Precis som många andra påverkas även hon av den rådande coronakrisen, i en intervju med Expressen berättar hon hur hennes vardag ser annorlunda ut nu.

– Allas liv är förändrade i samband med coronan. För egen del funkar det okej i och med att jag kan sitta och skriva varsomhelst, men jag har ju äldre släktingar som har det skitjobbigt. Jag försöker åka och handla och hjälpa till så mycket jag kan, men det är en oerhört svår fas för många just nu, säger hon.

Martina Haag om kärleken

För sex år sedan skilde hon sig från Erik Haag, som hon har de fyra barnen Jackson, 23, Lucia, 20 Dino, 16, och Diana, 11, med. Efter dess har Martina inte haft någon vid sin sida – i alla fall inte som hon visat upp offentligt. I intervjun med Expressen får hon frågan om det finns någon vid hennes sida nu, och på det svarar hon kryptiskt.

– Haha, jag svarar aldrig på frågor om mina killar, säger hon till Expressen.

Ex-maken Erik Haags nya liv

Ex-maken Erik Haag däremot lever nu ihop med Lotta Lundgren. Duon har i många år jobbat ihop i tv-rutan. När de först lärde känna varandra var båda gifta, men efter att Erik och Martina skickat in sin skilsmässoansökan 2013 dröjde det inte lång tid innan Lotta och ex-maken Martin Johansen gjorde det samma.

Skilsmässorna blev rejält omtalade och rykten kring att Erik och Lotta skulle vara annat än vänner florerade. Inte minst efter att Martina släppte boken Det är något som inte stämmer, som handlar om en skilsmässa. I romanen upptäcker karaktären Petra att hennes make varit otrogen med en programledarkollega, något många läsare tolkat som en verklighetsbaserad skildring av hennes egna uppbrott.

När Erik och Lotta faktiskt fattade tycke för varandra har ingen av dem bekräftat, och än idag är de förtegna om sin relation. När Lotta Lundgren i höstas gästade podcasten Mina vänner-boken berättade hon om vardagen med Erik.

– Jag lever ett jättekonstigt dubbelliv där jag varannan vecka, när mina barn går i skolan, bor i Midsommarkransen. Så fort på fredagen när det är klart så åker vi iväg 7-8 mil till en ö i skärgården som heter Mörkö, där Erik bor, säger hon i podcasten. 

FOTO: TT

Senaste nytt