LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om varför Bianca Ingrosso stoppade Lovisas podcast

29 mar, 2021 
Bianca Ingrosso, Lovisa Worge
Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge ville starta podd med Alice Stenlöfs assistent Lucas Armando Feola. Men Bianca stoppade hela projektet. Nu berättar hon varför.
– Oproffsigt, säger hon i en vlogg på Youtube.
Annons
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger BiancaBrand logo
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger Bianca

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers med över en miljon följare på Instagram och ett företag som omsätter flera miljoner om året.

Förutom att Bianca syns på Instagram och Youtube så har hon även en stor roll i familjens egna realityserie Wahlgrens värld. Serien kretsar främst kring Bianca och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53.

Men Discovery+ har tidigare förklarat för Hänt att även andra personer i deras närvaro medverkar om de vill och kan. En person som däremot valt att avstå från showen är Biancas storebror Oliver Ingrosso, 31.

Att Bianca har många bollar i luften är ingen hemlighet, och förra veckan kammade hon hem pris som "Årets kvinnliga stjärnskott" på en gala för entreprenörer. För att klara av den hektiska vardagen har hon därför fått stor hjälp av assistenten Lovisa Worge, 24.

Lovisa Worge ville starta podd med Lucas Armando Feola

Bianca och Lovisa har blivit ett riktigt radarpar – även på det privata planet. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld kunde man se vännerna åka på semester till Pernillas hus i Marbella. Med sig på resan hade de också Alice Stenlöfs assistent Lucas Armando Feola.

Bianca Ingrosso, Lovisa Worge, Lucas Armando Feola
Vännerna åkte på semester i Marbella.

Lovisa och Lucas är väldigt bra vänner och för en tid sedan funderade de på att starta en podd ihop! Den idén var dock något som Bianca satte stopp för. I hennes senaste video på Youtube förklarar hon nu varför Lovisa inte fick göra en podd med Lucas.

Annons

– Förut så var det ju så att jag och Alice hade en podd och jag tyckte liksom inte att det kändes proffsigt att våra anställda skulle också ha en podd, säger hon och fortsätter:

– Egentligen bryr jag mig inte alls vad Lovisa gör rent offentligt. Men jag vet att hon nog skulle fått ganska mycket skit för typ såhär "du vill bara rida på mitt namn".

Därför ville inte Bianca att assistenterna startar podd ihop

Men Bianca är även noga med att poängtera att Lovisa absolut inte försöker rida på hennes chefs namn. Det hon menar är helt enkelt att det fanns för stor risk att de skulle få hat – något som de verkligen inte förtjänar.

– Den enda anledningen var att jag tyckte att det kändes lite oproffsigt och att ni möjligtvis kanske skulle ge dem lite obefogad skit som de inte förtjänar, säger hon och fortsätter:

– För ska de ha en podd så förtjänar de inte någon form av hat innan de ens fått visa vad de går för. Och det tror jag att de hade fått med tanke på vilka jobb de har och vilka de jobbar med och för.

FOTO: Discovery+

Annons