LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso i storbråk med Lovisa Worge – berättar om dramat

24 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Bianca Ingrosso & Lovisa Worge
När Bianca Ingrosso och Lovisa Worge var i Palma utbröt ett storbråk mellan dem.
Nu berättar vännerna om kvällen som enligt dem spårade ur totalt.
– Jag grät och grät, säger Lovisa.
Annons
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”Brand logo
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”

Lovisa Worge har arbetat som Bianca Ingrossos assistent i flera år, och att de idag har blivit bästa vänner är det få som har missat. Vännerna har flertal gånger uttryckt sin starka kärlek till varandra, och trots att de tillbringar flera timmar ihop varje dag tröttnar de inte på varandras sällskap.

Men ibland börjar även bästa vänner att bråka, och under deras resa till Palma uppstod en sådan dispyt. I Wahlgrens värld berättar de nu om storbråket som ledde till både skrik och tårar.

Lovisa Worge om bråket med Bianca Ingrosso

I det senaste avsnittet av realityserien befinner sig vännerna Bianca, Lovisa och Lucas Armando Feola i Pernilla Wahlgrens hus i Palma. Men en av kvällarna blev inte riktigt som de tänkt sig. När de vaknar på morgonen berättar Lovisa om den kaosartade kvällen.

– I natt var det ju Paradise hotel här hemma. Det var som att det var vi tre kvar i finalvecka i Paradise hotel och allt brast så att säga, berättar hon.

Annons

Hon fortsätter:

– Jag satt och grät och drack vin på balkongen och folk skrek och grät. Jag grät och jag grät. Men man är ju inte alltid sitt klokaste jag så sent på natten och det är så jävla onödigt.

Hon berättar att bråket byggde på ett missförstånd som helt enkelt blev värre för att de var fulla, och Bianca är redo att hålla med om att det minst sagt gick överstyr.

– Det spårade ju ur inatt. Vi drack några shots och några drinkar och vi hamnade på efterfest. Där så tyckte sig Lovisa och Lucas höra att jag hade sagt något om Lovisas killtyp som jag absolut inte hade sagt. Det blev bråk och det blev tårar och det blev att jag för första gången i mitt liv satte ner foten mot en vän, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag kan ju förstå att Lovisa blev jättebesviken på det som hon trodde att hon hörde, men jag blev ju lika besviken på att hon inte kom till mig och sa att "det här hörde jag". Istället så kände jag mig jätteutanför två timmar på en efterfest.

Så slutade bråket

Men som tur är så löste vännerna det till slut, och redan dagen efter kunde de umgås som vanligt.

– Men som tur är så stod jag på mig och bara "vi löser det nu så att vi kan vakna som vänner imorgon." Och jag visste ju att vi skulle lösa det och att det skulle vara glömt idag.

Annons