Därför ändrade Pernilla Wahlgren sonen Benjamin Ingrossos namn

Benjamin och Pernilla

Pernilla Wahlgren delar ofta med sig om relationen med sina barn i podcasten Wahlgren och Wistam.
Nu avslöjar hon sonen Benjamins oväntade namnbyte!
– Det blir jättekonstigt, säger artisten i podden.

Sedan 2015 har Pernilla Wahlgren och och väninnan Sofia Wistam haft podcasten Wahlgren och Wistam. Precis som så mycket annat medlemmarna i familjen Wahlgren/Ingrosso tar sig för blev den snabbt en succé och idag har den hundratusentals lyssnare varje vecka.

Sofia är precis som Pernilla djupt engagerad i sin familj och trots att de flesta av vännernas barn idag är vuxna förekommer dem ofta i podden. Faktum är att Sofias son Kit till och med klipper podcasten.

Inte heller är de rädda för att ge sina familjemedlemmar ett litet tjuvnyp då tillfälle ges. Efter att Benjamin Ingrosso kritiserat sin syster Bianca Ingrosso för diverse skönhetsingrepp valde Pernilla att ta bladet från munnen och peka ut Benjamins egen skönhetsrutin.

Pernilla Wahlgren svarar på sexryktet

Det var efter att Sofia menat att killar inte lägger ner lika mycket tid på att piffa med sitt utseende som Pernilla röt ifrån.

LÄS MER: 7-åriga dottern Tindras sorg efter Hannah Ekwalls död

– Jag känner killar som gör både manikyr och ansiktsbehandlingar. Benjamin kör brun utan sol varje dag, sa Pernilla i podcasten.

Lika ofta använder dock Pernilla sina kanaler för att hylla sina barn. Efter att Benjamin sagt till tidningen QX att han vill ge sin partner ”en konsert” i sängen berättade Pernilla att hon är stolt över sonen.

– Men så kan man säga också att lite fint ändå att jag har en son som tycker att det är viktigt att ge en konsert till partnern. För det finns så mycket ego-män där ute i världen som bara är måna om sig själva och att de ska ha det bra. Och skiter fullständigt i partnern. Så har jag en son som tycker att det är viktigt att ge tjejen en konsert, good for him, good for her, sa hon i Wahlgren och Wistam då.

Benjamin Ingrossos oväntade namnbyte

Nu gör Pernilla Wahlgren ytterligare ett avslöjande om sonen. Denna gång är det hans namn som står i centrum och i veckans avsnitt av podcasten berättar Pernilla att han faktiskt hette något helt annat till en början.

– Benjamin heter Daniele i andranamn. Men när vi döpte honom så döpte vi honom till Benjamin Danielo, säger Pernilla i Wahlgren och Wistam och fortsätter:

– Men då sa en kompis till mig som är italienare att du vet att Danielo är ett efternamn. Så att istället för att han hette Benjamin Daniel så hette han typ Benjamin Danielsson Ingrosso, det blir jättekonstigt.

För att råda bot på saken valde de att byta namn på sonen.

– Så att då sa dem att "ja ni får byta namn på honom men sen får ni aldrig byta igen".

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om okända bråken med exet Filip

LÄS OCKSÅ: Lisa Nilssons tunga sorg – 1 år efter svåra tragedin

FOTO: TT