Pernilla Wahlgren om Benjamin Ingrossos hemliga skönhetsknep

Pernilla och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har gått hårt åt sin syster Bianca efter att hon valt att genomgå skönhetsingrepp.
Nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren att sonen faktiskt också lägger ner en hel del tid på sitt yttre.

2020 var ett händelserikt år för Benjamin Ingrossos, 23, del. I somras reste han till Gotland för att spela in den senaste säsongen av Så mycket bättre och under hösten fick TV4-tittarna njuta av resultatet. Benjamin fullkomligen briljerade i programmet och hans tolkningar har spelats flitigt på radio de senaste månaderna.

Musik är inte Benjamins enda stora intresse i livet. Han brinner även för mat och då speciellt från det italienska köket. I vår kommer artisten att få visa ännu mer av denna sida när hans nya matprogram har premiär på TV4.

LÄS MER: Oliver Ingrossos familjelycka efter långa frånvaron

– Vi lagar mat och sjunger tillsammans. Det ska vara väldigt opretentiöst och görs utan manus, har han tidigare sagt om den kommande TV4-serien.

Benjamins vassa pik till Bianca

Någonting annat som ligger Benjamin varmt om hjärtat är familjen, som består av bland andra mamma Pernilla Wahlgren, 53, och storasyster Bianca Ingrosso, 26.

Tillsammans syns dessa flitigt i realityserien Wahlgrens värld och trots att det finns mycket kärlek mellan dem är stämningen inte alltid på topp.

I ett avsnitt, som sändes förra året, valde Benjamin att kommentera sin systers utseende då han ansåg att hon gjort för många ingrepp den senaste tiden.

– Nu har du ju sprutat in massor igen. Du ser ut som ett filter, sa Benjamin Ingrosso i programmet.

Mamma Pernilla Wahlgren har valt att skippa skönhetsingrepp helt och hållet, men dottern har uppenbarligen en annan inställning till att korrigera sitt utseende.

Pernilla Wahlgren om Benjamin Ingrossos hemliga skönhetsknep

Trots att Benjamin Ingrosso uppenbarligen har åsikter om hur hans syster väljer att se ut är även han väldigt mån om sitt yttre. I ett nytt avsnitt av podcasten Wahlgren och Wistam, som Pernilla gör tillsammans med vännen Sofia Wistam, 54, berättar hon om sonens hemliga skönhetsknep.

Det är efter att Sofia hävdat att killar inte lägger ner speciellt mycket tid på sitt utseende som Pernilla berättar om hans rutiner.

– Jag känner killar som gör både manikyr och ansiktsbehandlingar. Benjamin kör brun utan sol varje dag.

Pernilla Wahlgren berättar vidare att hon förstår varför sonen lägger ner tid på detta.

– Man får lite färg i ansiktet, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Benjamins avslöjande om kärlekslivet efter privata frågan

LÄS OCKSÅ: Melina Criborn om sprickan i relationen med Oliver Ingrosso

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT