TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Familjens oro för Bianca Ingrosso – orden om förändringen

24 apr, 2020 
Benjamin och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos familj har starka synpunkter på de skönhetsingrepp hon låtit utföra genom åren.
I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld sätter Pernilla och Benjamin ner foten.
– Det är vår skyldighet som familj, säger mamma Pernilla Wahlgren.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 25, har ett stort intresse för kläder och skönhet. Genom åren har hon lagt ner stora summor pengar på just detta och har alltid varit öppen och ärligt mot sina följare med vilka ingrepp hon regelbundet gör. Med jämna mellanrum lägger Bianca fillers under ögonen för att minska mörka ringar.

– Jag har väldigt lite och tunn hud, och eftersom jag gör så mycket tv och plåtningar ser jag väldigt trött ut trots att jag är skitpigg, har Bianca tidigare sagt i samband med ingreppet.

Bianca har även använt sig av fillers i läpparna sedan två år tillbaka.

Benjamin Ingrossos vassa pik

I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld kommenterar mamma Pernilla Wahlgren, 52, och lillebror Benjamin Ingrosso, 23, Biancas utseende. Benjamin anser att storasystern har gått till överdrift med ingreppen.

– Nu har du ju sprutat in massor igen. Du ser ut som ett filter, säger Benjamin Ingrosso i programmet.

Annons

Bianca håller inte med om att hon ser onaturlig ut och påpekar att det var över fem månader sedan hon utförde ett ingrepp.

– Jag blir så jävla frustrerad på det här, folk som klagar på mina ingrepp jag har gjort. Jag förstår till 100% om jag såg helt onaturlig ut. Ser jag onaturlig ut? Har jag gjort mina läppar överdrivet stora? Nej, svarar Bianca Ingrosso på Benjamins pik.

Pernilla om Biancas ingrepp

Mamma Pernilla inflikar då att det är upp till Bianca att bestämma hur hon vill se ut men att hon kommer att sätta ner foten ifall ingreppen går överstyr.

– Vad Bianca väljer att göra med sin kropp och utseende är egentligen hennes ensak. Men jag tycker också att det är vår skyldighet som familj att säga till när vi tycker att det går för långt eller när gör en massa saker som hon inte behöver, säger Pernilla Wahlgren i realityserien.

Till skillnad från dottern är Pernilla inte pigg på varken fillers eller botox. Efter att ha testat det vid ett tillfälle bestämde hon sig för att helt skippa detta i framtiden.

– Jag testade botox när jag var 40 och jag såg inte klok ut, det måste blivit en överdos, sa hon då och fortsatte. Det tog bort glädjen i mina ögon och jag kunde liksom inte le, har Pernilla tidigare sagt.

FOTO: Dplay

Annons