Oliver Ingrosso visar upp familjelyckan efter långa frånvaron

Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Foto: TT

Oliver Ingrosso håller sig utanför rampljuset och har dessutom tagit en lång paus från Instagram.
Nu är kändissonen tillbaka och visar glatt upp den stora familjelyckan på nya bilder.

Pernilla Wahlgren, 53, är mamma till fyra barn. Tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 55, har hon sina tre äldsta barn Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och Benjamin Ingrosso, 23. Efter äktenskapet med Emilio fann Pernilla sedan kärleken i Joachim Lennholm, 48, som hon fick Theo Wahlgren, 13, med.

Något som är gemensamt för alla syskonen är att de gärna spenderar tid med familjen. Pernilla och hennes barn syns ofta under olika familjeaktiviteter och de alla pratar även gärna öppet om den starka kärlek de känner till varandra.

Oliver Ingrossos ovanliga livsbeslut

Vad flera av familjemedlemmarna också har gemensamt är att leva ett liv i offentligheten. Med slående karriärer är både Pernilla, Bianca och Benjamin tre av Sveriges kanske absolut populäraste profiler som ständigt synt i tv-rutan och i media. Här har däremot storebror Oliver tagit ett annat beslut och valt att leva ett liv utanför offentligheten.

Oliver arbetar däremot med musik och har en karriär som DJ men på grund av pandemin har hans spelningar tvingats ställas in. I podcasten Wahlgren & Wistam har Pernilla tidigare avslöjat att Oliver haft det tungt ekonomiskt under det gångna året.

– Jag är så trött på de här bidragen som inte kommer till folk som verkligen behöver det. Oliver också som jobbar som dj, han har fått avslag på alla sina ansökningar, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Och jag hörde nu att börjar de ge ut bidrag till alla stora produktionsbolag eftersom artistbranschen, den verksamheten ligger nere med 98 procent. Och nu börjar de får bidrag och du vet det är så långt ifrån vad de har gått back så att ja, tråkigt.

Plötsliga vändningen och stora familjelyckan

Trots att Olivers mamma och syster ständigt är omringade av kameror för att spela in reality-serien Wahlgrens värld så syns Oliver nästan aldrig i tv-rutan. Att han bestämt sig för att inte medverka i serien har varit känt sedan länge, men i och med Pernillas nya program Yes Chef ser det nu ut att bli ändring på den saken. I en intervju med Hänt berättar Pernilla nämligen att Oliver känner något annorlunda inför detta program.

– Ja han kommer att dyka upp, det kommer han. Han är lite selektiv, han är med när han tycker att det känns relevant liksom, säger Pernilla till Hänt.

Även om Oliver har över 50 tusen följare på Instagram så är plattformen inte heller något han använder flitigt. Efter en paus på hela två månader är Oliver nu tillbaka och han gör en Instagram-comeback med inget mindre än en familjebild. Tillsammans med syskonen Bianca och Theo syns Oliver i ett helt bildspel och lyckan fullkomligt strålar.

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielsson häpnar efter insikten med sonen Viktor Roos

LÄS OCKSÅ: Ola Rapaces stöd till Agneta Sjödin – efter hjärtekrossen