Kikki Danielsson häpnar efter insikten med sonen Viktor Roos

Kikki Danielsson och sonen Viktor

Kikki Danielsson har två barn.
I ett inlägg på Instagram delar dansbandsdrottningen nu med sig av en insikt hon gjort med sonen Viktor.
”Inte klokt”, skriver Kikki.
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag
Slå på ljud

Kikki Danielsson, 68, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset är hon fortfarande lika populär. Nu för tiden kan fansen dessutom följa henne på sociala medier där de får en helt ny inblick i hennes liv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kikki Danielssons längtan efter kärleken

De senaste åren har Kikki var singel, en relationsstatus som hon har verkat trivas bra med. Tidigare har hon nämligen berättat att det inte finns någon för henne. Men under pandemin verkar Kikki trots allt funnit längtan efter att finna mannen i hennes liv. I ett inlägg på Instagram delade hon nämligen några ord som kan tolkas som en önskan inför julen.

”När man blir äldre, är väl inte behovet av att skriva t tomten å önska sig nånting lika stort som förr, man har oftast det mesta. Men jag kan ju inte tala för alla! Det finns kanske dom som även på ålderns höst har heta önskemål om nån julklapp. Har jag hört!! Att drömma kostar ingenting”.

Följarna verkade uppskatta det humoristiska inlägget och skickade glada hälsningar. Flera visade även uppmuntran till att Kikkis skulle finna en ny kärlek.

Även om Kikki inte har någon make idag så har det sett annorlunda ut tidigare. Mellan 1984 och 1999 var hon gift med ex-maken Kjell Roos. Ett år efter bröllopet föddes deras första gemensamma barn Emma Roos, 35 och sex år senare, 1991, fick paret sitt andra barn – sonen Viktor Roos, 29.

Insikten efter hyllningen till sonen Viktor

I ett nytt inlägg på Kikkis Instagram är sonen Viktor just huvudpersonen. Han har nämligen fyllt år, något som Kikki uppmärksammar med en bild från yngre dar. I samband med gratulationshälsningen har Kikki gjort en viss insikt gällande sonen.

”Min lille Prins med Änglagården fyller 30 idag. Familjen ska Gratta honom på nåt Coronasäkert ställe. Inte Klokt vad åren går fort. Önskar dig en Underbar födelsedag och ett Underbart Liv. Kram Mor”, skriver Kikki.

Inlägget visar sig däremot inte ha blivit helt som Kikki tänkt sig, något som hon själv påpekar i en kommentar under inlägget.

”FAAN Nu var Auto Correct framme å sabba Igen!! Änglahåret skrev jag, men Auto Correct tyckte att Änglagården passade bättre”.

LÄS OCKSÅ: Anna Lindmarker om åldersskillnaden med kärleken Lars Weiss

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen beslut med Malin Berghagen efter arvet från mamma Lill-Babs

FRÅN FÖRSTASIDAN