LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson häpnar efter insikten med sonen Viktor Roos

07 jan, 2021 
Kikki Danielsson och sonen Viktor
Kikki Danielsson har två barn.
I ett inlägg på Instagram delar dansbandsdrottningen nu med sig av en insikt hon gjort med sonen Viktor.
”Inte klokt”, skriver Kikki.
Annons
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idagBrand logo
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag

Kikki Danielsson, 68, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset är hon fortfarande lika populär. Nu för tiden kan fansen dessutom följa henne på sociala medier där de får en helt ny inblick i hennes liv.

Kikki Danielssons längtan efter kärleken

De senaste åren har Kikki var singel, en relationsstatus som hon har verkat trivas bra med. Tidigare har hon nämligen berättat att det inte finns någon för henne. Men under pandemin verkar Kikki trots allt funnit längtan efter att finna mannen i hennes liv. I ett inlägg på Instagram delade hon nämligen några ord som kan tolkas som en önskan inför julen.

”När man blir äldre, är väl inte behovet av att skriva t tomten å önska sig nånting lika stort som förr, man har oftast det mesta. Men jag kan ju inte tala för alla! Det finns kanske dom som även på ålderns höst har heta önskemål om nån julklapp. Har jag hört!! Att drömma kostar ingenting”.

Annons

Följarna verkade uppskatta det humoristiska inlägget och skickade glada hälsningar. Flera visade även uppmuntran till att Kikkis skulle finna en ny kärlek.

Även om Kikki inte har någon make idag så har det sett annorlunda ut tidigare. Mellan 1984 och 1999 var hon gift med ex-maken Kjell Roos. Ett år efter bröllopet föddes deras första gemensamma barn Emma Roos, 35 och sex år senare, 1991, fick paret sitt andra barn – sonen Viktor Roos, 29.

Insikten efter hyllningen till sonen Viktor

I ett nytt inlägg på Kikkis Instagram är sonen Viktor just huvudpersonen. Han har nämligen fyllt år, något som Kikki uppmärksammar med en bild från yngre dar. I samband med gratulationshälsningen har Kikki gjort en viss insikt gällande sonen.

”Min lille Prins med Änglagården fyller 30 idag. Familjen ska Gratta honom på nåt Coronasäkert ställe. Inte Klokt vad åren går fort. Önskar dig en Underbar födelsedag och ett Underbart Liv. Kram Mor”, skriver Kikki.

Inlägget visar sig däremot inte ha blivit helt som Kikki tänkt sig, något som hon själv påpekar i en kommentar under inlägget.

”FAAN Nu var Auto Correct framme å sabba Igen!! Änglahåret skrev jag, men Auto Correct tyckte att Änglagården passade bättre”.

Annons