TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kikki Danielsson om svåra tiden i isoleringen: ”Tar hårt på psyket”

31 okt, 2020 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson fick försvara sig efter sin munskydd-bild. Nu öppnar hon upp hon tuffa tiden.
”Har hållit mig hemma sedan i mars, mycket på grund av rädsla”, skriver hon.
Annons
Allt om Kikki DanielssonBrand logo
Allt om Kikki Danielsson

Kikki Danielsson har tagit coronapandemin på stort allvar. Hon har ställt in alla sina framträdanden och shower och mest hållit sig hemma i Bollnäs. Tidigare i veckan var hon dock tvungen att åka till Gävle för en läkarundersökning.

Där gjorde hon en upptäckt som skakade om den folkkära artisten.

”Hade en läkartid idag på Gävle sjukhus. Tog bilen dit och satte på mitt munskydd när jag gick från parkeringen till sjukhuset. INGEN jag mötte hade munskydd!! Inne i foajén satt fullt med folk och fikade eller väntade på skjuts. INGEN hade munskydd”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Hon skrev också att detta gjorde henne rädd och att hon ville stänga sin inne igen.

”Jag hade väl inbillat mig nånstans, att på ett sjukhus chansar ingen, utan ALLA bär skydd. Men ack vad jag bedrog mig! NÄE, snabbt hem igen och låsa dörren”, skrev hon.

Kikki Danielssons svar på kritiken

Till inlägget lade hon upp en bild där hon själv bär ansiktsmask. Den hade hon dock bara över munnen, och inte över näsa. Det var många som kommenterade om detta och lade till en kritisk ton.

Annons

Kikki Danielsson kände sig därför tvungen att försvara sig, och förklarade när bilden tagits och i vilket sammanhang.

”Ett litet tillägg till mitt inlägg: Många har kommenterat och påmint mig om att munskyddet måste även täcka näsan! Det vet jag mycket väl! Denna selfie tog jag första gången jag skulle testa hur det kändes. Numera bär jag en mask av tyg som är mer följsam. Det är lite jobbigt med både mask plus glasögon dock”, skriver hon.

”Isolering tar hårt på psyket”

Hon berättar också hur hennes liv har varit sedan pandemin startade. Och om någon tvivlat på att Kikki Danielsson tagit lätt på det hela så bevisar hon motsatsen.

”Har hållit mig hemma sedan i mars, mycket på grund av rädsla, men oxå för att mina barn förbjudit mig att utsätta mig för smitta. Dom har gjort mina ärenden. Men isolering tar hårt på psyket”, skriver artisten.

Annons