Melina Criborn avslöjar sprickan i relationen med Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso & Melina Criborn

Oliver Ingrosso och Melina Criborn har varit bästa vänner sedan de var små, men på senaste tiden har Melina även börjat hänga en hel del med hans syskon Bianca och Benjamin.
I Bathina – en podcast berättar Melina nu hur Oliver känner gentemot hennes relation till syskonen.

Melina Criborn är tv-profilen och influencern som synts en hel del i reality-programmet Wahlgrens värld. Idag är hon nära vän med både Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso, men det inte många vet är att hon egentligen känner dem genom storebror Oliver Ingrosso. I Bathina - en podcast berättar Melina nu om relationen till Oliver.

– Jag och Oliver blev ju bästa bästa vänner när vi var 13 år. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur, för vi gick inte i samma skola då, men vi blev verkligen som syskon. Oliver bodde faktiskt hemma hos mig i typ ett halvår/ett år när vi var unga. Han hade lite problem där på hemmafronten, så då bodde han hemma hos oss. Men det var verkligen bara vänskap.

LÄS MER: Benjamins oväntade ord om kärlekslivet

Men med tiden började Melina umgås allt mer med hans syskon. Nu berättar hon hur Oliver egentligen känner kring det.

Så blev Melina och Bianca vänner

Melina berättar att hon och Bianca alltid har umgåtts, men att det i takt med att båda blivit äldre helt enkelt har övergått till en annan slags relation.

– När vi var små var ju åldersskillnaden ganska stor, men nu är det ju ingen skillnad överhuvudtaget, berättar Melina innan hon fortsätter:

– Hon älskade ju att få vara med mig och mina vänner och sådär, men det var väl för fem år sen man kände att det blev en egen kompisrelation. Då var det inte att hon var med mig och mina kompisar eller att hon var med mig och Oliver, utan då blev det ju mer hon och jag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Melina Criborn om Oliver Ingrossos svartsjuka

När de pratar om Melina och Biancas vänskap frågar Bathina om Oliver någonsin har känt sig svartsjuk över att de också blivit så pass bra vänner, något som gör Melina tveksam.

– Jag vet inte. Han säger ju nej, men jag och Pernilla brukar faktiskt diskutera det här, säger hon innan hon fortsätter:

– Men Oliver är ju min bästa vän. Vi kommer alltid ha något speciellt han och jag. Sen umgås vi ju inte lika mycket på det sättet för han är ju inte lika social som vi andra. Han gillar att vara själv och gillar inte heller att synas, men det kommer alltid vara ett speciellt band mellan oss tror jag, och han vet att det är så. Men ibland tycker han nog att det är jobbigt.

Melina fortsätter sedan med att säga att hon misstänker att Oliver kanske inte känner svartsjuka, men att han däremot kan tycka det är jobbigt att han inte kan hänga själv lika ofta med Melina.

– Han kanske snarare kan tycka det är jobbigt att han vill vara själv med mig någon gång men att hans syskon alltid ska vara med. Nu är ju de jättenära, men du vet ju hur det är, ibland vill man ju inte alltid ha syskonen med sig.

Bathina frågar sedan om Bianca och Benjamin kan förstå att Oliver känner så varpå Melina Criborn skrattandes svarar:

– Ja, det tror jag. Men jag tror de skiter lite i det helt ärligt.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren avslöjar sonen Oliver Ingrossos pengakris i corona

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

SENASTE NYTT!