LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson får stöd från sina följare efter erkännandet

28 feb, 2021 
AvJonna Wennerberg
Kikki Danielsson öppnar upp sig om känslorna kring den mörka perioden. Och möts av ett enormt stöd från sina följare: ”Det vänder snart!”
Annons
Allt om Kikki DanielssonBrand logo
Allt om Kikki Danielsson

Den folkära artisten Kikki Danielsson, 68, har turnerat över hela landet i en många herrans år. Med hit efter hit har hon sjungit för det svenska folket och spridit sin glädje från stad till stad.

Hon har tävlat i Melodifestivalen flera gånger under sin karriär, men hon har även medverkat i ett gäng andra tv-program. Just nu är hon aktuell i Rickard Söderbergs nya program Hjälp! Jag ska på opera. Där ska hon tillsammans med Rickard och med hjälp av popsångerskan Peg Parnevik, fotbollsexperten Daniel Nannskog och rallykartläsaren Tina Thörner besvara frågorna kring operan och dess historia.

Kikkis erkännande om tuffa tiden

Men precis som för många andra så har den pågående pandemin påverkar den folkära artisten. Det är inställda spelningar och turnéerna som hon tidigare är van vid att åka på känns som ett minne blott. I ett inlägg på Instagram erkänner Kikki att hon inte alls ser positivt på den situationen som just nu är över hela världen.

Annons

”Ett Härligt Minne från sommarturnén 2019. Undrar Om eller När man får uppleva detta igen. Ser mörkt ut just nu!”, skriver Kikki Danielsson i ett inlägg på sitt Instagram-konto.

Trots att det är med sorg som Kikki delar ett gammalt minne från en spelning i Bollnäs så möts hon av positiv respons i kommentarsfältet.

”Ja men du Kikki efter mörkret kommer ljusa tiden tillbaka till dig och det vänder snart. Så du får komma upp på scenen ock sjunga för oss alla dina fans och vi hoppas att du kommer ner till Helsingborg på Konserthuset som du var 2018 så stå ut Kikki vi väntar på dig fast du inte kommer till Skåne vi ser dig på teven så va rädd om dig Kikki. kram från Skåne Helsingborg”, skriver en av hennes följare.

Annons

Följarnas enorma stöd

Hennes följare har en enorm förståelse gentemot det faktum att pandemin är en sorg för Kikki och ger henne ett enormt stöd.

”Ja det är verkligen tröttsamt just nu, men jag tror på att du kan uppträda kanske redan till sommaren om det fungerar med sprutorna”, skriver en följare i kommentarsfältet.

Och det är inte bara Kikki som saknar spelningarna. Hennes hängivna fans saknar också att se artisten stå på scenen och riva av sina gamla klassiker.

”Jag hoppas verkligen vi får uppleva detta igen! Var där och lyssnade på dej. Håller med dej om att det ser mörkt ut just nu,men vi får försöka att leva på hoppet”, skriver en följare.

Annons