Därför är Samir Badran inte med i direktsändningarna av Talang

Samir Badran är den ena halvan av programledarduon i Talang 2021. Tillsammans med Pär Lernström har han lett publiken genom auditions enda fram till semifinalen. Men nu är det dags för Samir att säga hej då till Talang, Tv4 berättar om beslutet.

Samir Badran började sin karriär i realityprogrammet Paradise hotel där han snabbt blev en tittarfavorit hos svenska folket. Sedan dess har han gjort en minst sagt imponerande resa bland annat så har han börjat göra musik tillsammans med Viktor Frisk. Tillsammans har de släppt hit efter hit, turnerat runt hela landet, tävlat i Melodifestivalen flera gånger och tagit sig upp på Spotifys topplista.

LÄS MER: Nicole Falciani om relationen med Rebecca Stella

Samir ville fokusera på annat

Men förra året kom artistduon med det trista beskedet att de nu har valt att ta en paus från musiken. Sedan dess har Samir börjar studera till mäklare och tagit allt mer avstånd från sociala medier. Han har varit tydlig med att han vill lägga sitt fokus på annat än musiken, men något han däremot inte har lämnat bakom sig är Talang. Tillsammans med Pär Lernström leder han det omtyckta programmet som visas på tv4 varje fredag.

Samir är idag förlovad med flickvännen Julia Sundqvist som han friade till under en livesändning av Talang 2020. Mitt under programmet gick han fram till henne i publiken och föll ner på ett knä. Självklart blev svaret ja, och i rutan kunde man se en minst sagt lycklig Julia som var lika chockad som glad.

– Jag fattar inte. Ska jag gifta mig med den här killen?, sa hon sedan efter förlovningen.

Hon har funnits vid hans sida under inspelningen av programmet och är ett stort stöd för honom. Tidigare har Hänt rapporterat att det inte längre kommer finnas möjlighet för anhöriga att närvara under de livesända inspelningarna av programmet. Och att Julia därför stoppats från att visa sitt stöd till pojkvännen.

Därför kommer Samir försvinna från Talang

Men det är inte bara publiken som blir annorlunda i direktsändningarna av Talang 2021. En annan stor förändring med årets semifinaler och final är att Samir inte helller kommer att vara med. I slutet av den sista auditiondelen meddelar de att Pär Lernström inte kommer ha sällskap av Samir på scenen under de kommande fredagarna. Och nu förklarar tv4 varför.

”Nu till våren kände han att han vill kunna fokusera fullt ut på sina mäklarstudier och inte gå in i en intensiv direktsändningsperiod.”, skriver pressansvarige Ina Kokalari i ett meddelande till Hänt.

Både tv-kanalen och produktionen har uppskattat att ha med Samir i programmet och berömmer honom för hans arbete.

”Samir har gjort ett jättefint jobb under auditiondelen av programmen. Vi är så glada att han kunde vara med oss”, skriver Ina Kokalari.

Vi önskar Samir stort lycka till med studierna och kommer sakna honom enormt.

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani om relationen med Rebecca Stella

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines sorg efter prinsparets bebisbesked

SENASTE NYTT!