TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleines sorg efter prinsparets bebisbesked – osäkra återföreningen

26 feb, 2021 
Prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia, prins Carl-Philip
Prinsessan Madeleine lever sitt liv i Florida med maken Chris O'Neill och barnen.
Nu ska hon bli faster för tredje gången, men på grund av pandemin har hon inte kunnat vara lika närvarande som vanligt.
Nu kommer Hovet med ett nytt besked om Madeleine inför prinsessan Sofias förlossning.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Prinsessan Madeleine, 38, och maken Chris O’Neill, 46, har valt att bosätta sig i Florida, efter att ha bott i städer som New York, London och Stockholm. Men sedan sommaren 2018 har de varit Miami-bor.

Tillsammans har de barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 2. Och av Madeleines sociala medier att döma så verkar de trivas bra i USA. Hon lägger nämligen ofta upp bilder med barnen och delar med sig av roliga traditioner och händelser.

Familjen är fast i USA – under coronapandemin

Men normalt sett brukar familjen åka hem till Sverige flera gånger per år, något som de nu stoppats från i och med coronapandemin.

”Det beror på hur pandemin utvecklas och hur restriktionerna i respektive land ser ut. Just nu går det inte att resa”, skrev Hovets informationschef Margareta Thorgren då till Hänt.

I början av december började det dock spekuleras om att prinsessan Madeleine och familjen eventuellt hade börjat tänka på en flytt hem till Sverige. Detta efter att Madeleine och Chris i all tysthet låtit renovera och bygga ut sin privata våning i Kungliga Hovstallet, som ligger bakom Dramaten i Stockholm. Paret ska då ha byggt om sin femrummare till en sjurummare.

Annons

Detta gjorde att många började spekulera i att prinsessan Madeleines dagar i Florida snart är ett minne blott och att hon skulle ha siktet inställt på att återvända hem till Sverige igen, rapporterade Svensk dam då.

Prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine
Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine ser ut att trivas ihop.

Hovets besked om prinsessan Madeleines återförening

Än verkar det dock inte som att någon flytt till Sverige är på gång. Men nu när Madeleine ska bli faster för tredje gången är frågan om hon kommer vara på plats när prinsessan Sofia och prins Carl-Philips nya familjemedlem kommer till världen.

I ett meddelande till Hänt förklarar nu Margareta Thorgren att Madeleine och hennes familj troligtvis inte kommer vara på plats när Sofia föder, men att de nu siktar på en återförening till sommaren.

”Prinsessan Madeleine med familjen hoppas komma hem till sommaren om det går i pandemitider.”, skriver hon nu i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Christine Olsson/TT

Annons