Julia Franzéns glädjebesked efter uppbrottet från Bingo Rimér

Julia Franzén, Bingo Rimér

Robinson-deltagaren Julia Franzén och kändisfotografen Bingo Rimérs kärlekssaga blev aldrig speciellt lång.
Men efter att de meddelat att de inte kommer bli ett par har Julia nu kommit till en ny insikt.
”Mår så bra i livet just nu”, skriver hon.

Julia Franzén, 30, och Bingo Rimér, 45, fick upp ögonen för varandra efter att Julia la upp en gammal bild på dem två på hennes Instagram-story. Till bilden skrev hon att hon hade kunnat tänka sig att dejta någon som Bingo.

Detta kom snabbt fram till kändisfotografen och så småningom bestämde sig duon för att träffas. Till en början såg de ut att bli ett riktigt radarpar och när de var i Marbella tillsammans kunde följarna se att Julia även klickade bra med Bingos barn.

LÄS MER: Måns Zelmerlöws om kampen under pandemin med 6-åriga bonussonen

Under hösten hade Julia och Bingo därför ett distansförhållande, då hon flyttade till Marbella. Men det var inget som stoppade duon från att synas tillsammans, de fortsatte nämligen att visa upp sitt förhållande på sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Relationen rann ut i sanden

Men trots den goda kommunikationen och flertaliga telefonsamtal så funkade det inte fullt ut för duon. I ett inlägg på Instagram förklarade Julia att de inte riktigt ville samma sak, då Bingo gärna har ett öppet förhållande.

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)”, skrev hon då.

Efter det dröjde det inte länge förrän Bingo också valde att dela med sig av sin syn på saken.

”Vi umgås, skrattar och har väldigt kul tillsammans. Men vi lever helt olika liv. Jag har redan fyra ungar och två exfruar. Julia vill verkligen hitta någon att stadga sig med. Känna sig trygg och börja skaffa barn. Minst två ungar. Bo ihop och leva familjeliv som hennes föräldrar gjorde och som lever ihop än idag. Jag vill inte bo ihop. Jag älskar min frihet.”, skrev Bingo då.

Julia Franzéns nya insikt efter uppbrottet

Julia har sedan start varit öppen med att hon gärna vill bilda familj och skaffa barn – något som Bingo var desto mer skeptisk till då han redan har barnen Nova, Ringo, Rambo och bonus-sonen Falke.

Nu har Julia däremot kommit till en insikt, det är på Instagram som hon delar med sig av det nya glädjebeskedet. Hon verkar nämligen ha kommit över uppbrottet från Bingo och nu handlar allt om att fokusera på sig själv.

”Mår så bra i livet just nu. Det är många som tänker att deras liv blir komplett när de hittar en partner. ”Då kommer livet ordna upp sig och bli perfekt.” Till de brukar jag försiktigt föreslå att det kanske är bättre att jobba på dig själv innan du jobbar på att hitta en partner.”, förklarar Julia och fortsätter:

”Vill du ha en självständig kille med bra karriär och sitt ”shit together”? Se till att du har din karriär och ditt shit together. Vill du ha en tränad kille? Träna. Ja ni fattar. Jobba på dig själv innan du jobbar på din relation.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan Bingo Rimér och Julia Franzén efter romansen

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas ärliga ord om Julia Franzens relation till sönerna

Senaste nytt