Därför tog det slut mellan Bingo Rimér och Julia Franzén efter romansen

Julia Franzén och Bingo Rimér

Foto: Youtube/Instagram

Julia Franzén och Bingo Rimér har glatt visat upp sin romans i offentligheten.
Nu är den över – något som Julia berättar om på Instagram.
”Har inte samma syn på hur vi vill ha en relation”, skriver Julia.
Slå på ljud

Det var i höstas som Robinson-profilen Julia Franzén flitigt började umgås med fotografen Bingo Rimér. När Hänt nådde Julia efter att hon tillbringat sin första helg med Bingo avslöjade hon att intresset var stort.

– Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra, sa Julia då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingo Rimér och Julia Franzéns kärlekshistoria

Detta var bara starten på relationen som skulle komma att blomstra. Då Julia flyttade till Marbella var Bingo snabbt på plats och besökte henne. Duon syntes umgås intensivt och även med Bingos barn. Det publicerades kyssbilder och de båda var öppna med att relationen mellan dem var mer än vänskaplig.

Julia visade sig även komma bra överens med Bingos barn Nova, 17, Ringo, 10, och Rambo, 7 – som han har från tidigare relationer. Under tiden Julia och Bingo umgicks blev det även mycket reflektioner som publicerades på Instagram gällande att skaffa gemensamma barn.

Sanningen om avslutet – olikheterna splittrade

LÄS MER: Jacobs första ord om exet Margaux förlovning

Men plötsligt slutade Julia och Bingo synas lika frekvent, något som även följarna har reagerat på. Duon, som väntades bli Sveriges kanske hetaste kändispar, gick plötsligt skilda vägar och nu kommer Julia med en förklaring.

Det är under en frågestund som en följare har skickat in fråga om vad som hände med Bingo samt hur relationen ser ut idag. Detta varpå Julia Franzén svarar:

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)”, skriver Julia och tillägger sedan:

”Menade inte öppen som person utan menade öppet förhållande”.

Det visar sig inte vara slut på frågorna gällande Bingo Rimér efter denna utan en annan person undrar sedan när det tog slut, varpå Julia berättar att de aldrig var tillsammans och att hon därför inte anser att det har tagit slut. Sedan ber hon följarna fråga om något annat och lämna Bingo utanför frågestunden.

LÄS OCKSÅ: Därför lades Penny Parnevik akut in på sjukhus under graviditeten

LÄS OCKSÅ: Jacob Liebermann om Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

SENASTE NYTT!